Backup not working.

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Scam Warning
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
wraker1
Registered User
Posts: 15
Joined: Thu Dec 11, 2014 3:31 am

Backup not working.

Post by wraker1 » Wed Nov 09, 2016 12:18 am

4 months ago I created a backup, and shortly afterwards I shut my site down.
Now I got it back up and running again, but when I try to restore it doesn't work.
The first problem that I ran into was that I couldn't even see the backup in the restore list. (I placed the backup in /store)
This was because I had renamed the backup file, so what I did was to go to my forum/board and download a new backup (that had nothing on it) and then I renamed the old backup to the same name that the new backup had, and after that the old backup (with the name of the new backup) showed up in the restore list, but now when I try to restore nothing happens.
Also, when I try to open the backup (with winrar) I get an error saying that the format is unknown or damaged.
I didn't know that this would happen if I renamed the backup x(
So, is there any way for me to make this backup work?

English is not my native language, so I apologize if this is a bit of a mess.
I'm also not very experienced with phpbb3.

wraker1
Registered User
Posts: 15
Joined: Thu Dec 11, 2014 3:31 am

Re: Backup not working.

Post by wraker1 » Wed Nov 09, 2016 3:21 am

I fixed it.

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 63196
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Backup not working.

Post by Lumpy Burgertushie » Wed Nov 09, 2016 3:51 am

glad we could help. ;)
I am available for custom work on a donation basis. Please send me a PM with your needs.
Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

New phpbb 3.0 support site

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: oBot and 104 guests

cron