The submitted form was invalid. Try submitting again.

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Anti-Spam Guide
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
sm4rties
Registered User
Posts: 5
Joined: Sat Sep 27, 2008 1:39 pm

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by sm4rties »

rocketpig wrote:I can't log into my ACP and no one can post in my forum. I FTPed the reset_style file but when I click on anything in that page, I get a "page not available" from my hosting company. Am I doing something wrong? I tried all three links on the page and my forum still appears with its custom style when I navigate to it.

What happens if I just delete out my custom style on the server?
I'm expiriencing exactly the same problem. Can somebody help?

DreadY
Registered User
Posts: 23
Joined: Tue Oct 14, 2008 7:32 pm

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by DreadY »

When trying to vote on a poll, I get the "The submitted form was invalid. Try submitting again." message.

Help?

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 67233
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by Lumpy Burgertushie »

DreadY wrote:When trying to vote on a poll, I get the "The submitted form was invalid. Try submitting again." message.

Help?
most likely you have updated the board but not your style.

switch back to prosilver and see if it works. if so, then you need to update your style to 3.0.6

robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.3 Styles by PlanetStyles.net

If nobody is in the forest, does a tree really fall?

carcassxd
Registered User
Posts: 5
Joined: Wed Jul 16, 2008 4:57 pm

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by carcassxd »

im having the same problem after updating to 3.0.6. the poll works fine with prosilver but not my "glossygreen" style. how do i go about updating the style? thank you for your help.

carcassxd
Registered User
Posts: 5
Joined: Wed Jul 16, 2008 4:57 pm

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by carcassxd »

can anyone help with this? thank you very much

pyroplantfreak
Registered User
Posts: 11
Joined: Fri Jan 08, 2010 8:30 pm

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by pyroplantfreak »

Bump....

I am using Milky Way Red and I am getting the same response when using "polls". I have switched my voting category back to prosilver. I want Milky Way Red to work. Any solutions to this yet?

Thanks in advance.

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 67233
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by Lumpy Burgertushie »

I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.3 Styles by PlanetStyles.net

If nobody is in the forest, does a tree really fall?

carcassxd
Registered User
Posts: 5
Joined: Wed Jul 16, 2008 4:57 pm

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by carcassxd »

so let me ge this straight...i find these files in the pro silver directory and copy them to my "glossygrren" directory?

* captcha_default.html
* captcha_qa.html
* captcha_recaptcha.html


thanks for helping the non-phpbb inclined

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 67233
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by Lumpy Burgertushie »

that is only one part of the update. you have to go through the instsructions and update many files manually.

remember, only use a real text editor like notepad++ or editpad lite. do NOT use notepad or wordpad or dreamweaver or frontpage, etc, etc.


robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.3 Styles by PlanetStyles.net

If nobody is in the forest, does a tree really fall?

cubicdesign
Registered User
Posts: 92
Joined: Sat Apr 22, 2006 8:45 pm
Contact:

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by cubicdesign »

I have this problem after upgrading from 3.0.3 to 3.0.8.
What should I do?

Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Post by Pit$Bull »

You should consider starting your own topic, this one is 18 months old. When starting a new topic please fill out the Support Request Template Generator and post it back here to enable folks to assist you better.

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”