[PROBLEM]Upgrading RC4 to Gold release

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Ideas Centre
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
kix_mc3
Registered User
Posts: 70
Joined: Mon Aug 06, 2007 11:43 am
Location: Romania
Contact:

[PROBLEM]Upgrading RC4 to Gold release

Post by kix_mc3 »

Hello!
Since yesterday i've used RC4, today i've upgrade my board to Gold release. I've oweritted all the files, except the config.php and after that, run database_update.php. All done but when i try to acces the admin control panel, it tels me this: General Error
You need to enter your password to access the Administration Control Panel.

I have a forum with 1000 users, it's a very important forum so i really need help. Thanks!
kix_mc3
Registered User
Posts: 70
Joined: Mon Aug 06, 2007 11:43 am
Location: Romania
Contact:

Re: [PROBLEM]Upgrading RC4 to Gold release

Post by kix_mc3 »

Nobody here?
I really, really need help. Please!
Thank you in advance!
User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Re: [PROBLEM]Upgrading RC4 to Gold release

Post by karlsemple »

Use this script to clear the templates database cache, this assuming you are using prosilver of course
Image
kix_mc3
Registered User
Posts: 70
Joined: Mon Aug 06, 2007 11:43 am
Location: Romania
Contact:

Re: [PROBLEM]Upgrading RC4 to Gold release

Post by kix_mc3 »

I'm am using another style :-S. Let's say a modified ProSilver style. How can i resolve this?
User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Re: [PROBLEM]Upgrading RC4 to Gold release

Post by karlsemple »

kix_mc3 wrote:I'm am using another style :-S. Let's say a modified ProSilver style. How can i resolve this?

either user the same script I linked to above to reset to prosilver and then clear the template database cache, or you will have to update the style you are using http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 4&t=585027
Image
kix_mc3
Registered User
Posts: 70
Joined: Mon Aug 06, 2007 11:43 am
Location: Romania
Contact:

Re: [PROBLEM]Upgrading RC4 to Gold release

Post by kix_mc3 »

Ok, i'll try.
But look. When i'm trying to acces the link you gave me it say's that: Information

You are not authorised to read this forum.
User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Re: [PROBLEM]Upgrading RC4 to Gold release

Post by karlsemple »

kix_mc3 wrote:Ok, i'll try.
But look. When i'm trying to acces the link you gave me it say's that: Information

You are not authorised to read this forum.

:oops: Sorry posted wrong link, updated to the correct one now :)
Image
kix_mc3
Registered User
Posts: 70
Joined: Mon Aug 06, 2007 11:43 am
Location: Romania
Contact:

Re: [PROBLEM]Upgrading RC4 to Gold release

Post by kix_mc3 »

Ok, i did it! But still didn't work and still didn't change the style to ProSilver. When i run the script, it's ok. Look at the image: Image

What should I do now? :oops:
User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Re: [PROBLEM]Upgrading RC4 to Gold release

Post by karlsemple »

kix_mc3 wrote:Ok, i did it! But still didn't work and still didn't change the style to ProSilver. When i run the script, it's ok. Look at the image: Image

What should I do now? :oops:

Do you even have prosilver uploaded? What's your forums URI?
Image
kix_mc3
Registered User
Posts: 70
Joined: Mon Aug 06, 2007 11:43 am
Location: Romania
Contact:

Re: [PROBLEM]Upgrading RC4 to Gold release

Post by kix_mc3 »

Yes, i have ProSilver. The url is: http://www.rophotoshop.com
User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Re: [PROBLEM]Upgrading RC4 to Gold release

Post by karlsemple »

kix_mc3 wrote:Yes, i have ProSilver. The url is: http://www.rophotoshop.com

Is that actually prosilver you are using but just modified to look like that? Did you click the link on the script to clear the template cache?
Image
kix_mc3
Registered User
Posts: 70
Joined: Mon Aug 06, 2007 11:43 am
Location: Romania
Contact:

Re: [PROBLEM]Upgrading RC4 to Gold release

Post by kix_mc3 »

Yes it is. It's ProSilver with some changes. I clicked the two links.
User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Re: [PROBLEM]Upgrading RC4 to Gold release

Post by karlsemple »

kix_mc3 wrote:Yes it is. It's ProSilver with some changes. I clicked the two links.

With your ftp client delete all files from the cache folder with the exception of the htaccess and index.htm files and then test
Image
kix_mc3
Registered User
Posts: 70
Joined: Mon Aug 06, 2007 11:43 am
Location: Romania
Contact:

Re: [PROBLEM]Upgrading RC4 to Gold release

Post by kix_mc3 »

In the cache folder I don't have an .htacces files. I deleted all the files but the index.htm. And still doesn't work. I am shaking already... I now i'm making to much questions and you're loosing you're time trying to help me. But i really need help :(. What can i do now?
User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Re: [PROBLEM]Upgrading RC4 to Gold release

Post by karlsemple »

The error you are getting is as a result of the template being outdated so either that is not prosilver and an outdated custom style or you are using old cached files from the database, do you have phpmyadmin access to the database?
Image
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”