Viewtopic.php Problem ( Very Urgent)

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Scam Warning
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
pawan
Registered User
Posts: 94
Joined: Sat Nov 24, 2007 1:00 pm

Viewtopic.php Problem ( Very Urgent)

Post by pawan »

My forum topics are not appearing properly. I have re-uploaded viewtopic.php but still its not working. Please help. You can have a look here - http://www.mydesiforums.com/viewtopic.php?f=9&t=1030
pawan
Registered User
Posts: 94
Joined: Sat Nov 24, 2007 1:00 pm

Re: Viewtopic.php Problem ( Very Urgent)

Post by pawan »

someone please help fast ? :(
Surf007
Registered User
Posts: 141
Joined: Wed Jun 20, 2007 1:16 pm

Re: Viewtopic.php Problem ( Very Urgent)

Post by Surf007 »

your site is not opening.
User avatar
zeroK
Former Team Member
Posts: 20964
Joined: Sun Jan 20, 2002 7:36 pm
Location: Klagenfurt / Austria
Contact:

Re: Viewtopic.php Problem ( Very Urgent)

Post by zeroK »

(1) Don't bump a topic without giving people 6 hours to reply.
(2) Have you already checked your style's files? Looks more like one of your stylesheets is missing or something like that. Does it look right when you use prosilver?
Image My weblog | gamerslog.com | No support via PM or ICQ or email - If you don't know a term or a program mentioned in a post -> Google is your friend
pawan
Registered User
Posts: 94
Joined: Sat Nov 24, 2007 1:00 pm

Re: Viewtopic.php Problem ( Very Urgent)

Post by pawan »

zeroK wrote:(1) Don't bump a topic without giving people 6 hours to reply.
(2) Have you already checked your style's files? Looks more like one of your stylesheets is missing or something like that. Does it look right when you use prosilver?

1. How to do this ?
2. Do you know which is missing ? Its working fine with prosilver and BF_VISTA.
User avatar
zeroK
Former Team Member
Posts: 20964
Joined: Sun Jan 20, 2002 7:36 pm
Location: Klagenfurt / Austria
Contact:

Re: Viewtopic.php Problem ( Very Urgent)

Post by zeroK »

pawan wrote:
zeroK wrote:(1) Don't bump a topic without giving people 6 hours to reply.
(2) Have you already checked your style's files? Looks more like one of your stylesheets is missing or something like that. Does it look right when you use prosilver?

1. How to do this ?
Simply by not replying to your own support request within 6 hours after doing your last post there?
2. Do you know which is missing ? Its working fine with prosilver and BF_VISTA.
Did it work before? Then just re-download that style you're using and reupload all its files.
Image My weblog | gamerslog.com | No support via PM or ICQ or email - If you don't know a term or a program mentioned in a post -> Google is your friend
pawan
Registered User
Posts: 94
Joined: Sat Nov 24, 2007 1:00 pm

Re: Viewtopic.php Problem ( Very Urgent)

Post by pawan »

1. ok i won't do it again.

2. so now i re-upload all subsilver style files again. right ?
User avatar
zeroK
Former Team Member
Posts: 20964
Joined: Sun Jan 20, 2002 7:36 pm
Location: Klagenfurt / Austria
Contact:

Re: Viewtopic.php Problem ( Very Urgent)

Post by zeroK »

If you had that problem with subsilver2, then yes, although ... that was subsilver2 back then? O_o Looked heavily modified for me.
Image My weblog | gamerslog.com | No support via PM or ICQ or email - If you don't know a term or a program mentioned in a post -> Google is your friend
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”