Page 1 of 3

3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."

Posted: Tue Apr 08, 2008 11:41 am
by swa
Help!

I've upgraded to 3.0.1 from a 3.0.0 converted from a 2.0.xx setup and initially it went fine, but then all of a sudden I got "This board has no forums." when I logged in with a different admin, it only went south from there and now even guest gets that message!

Edit: spelling

Re: 3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."

Posted: Tue Apr 08, 2008 11:44 am
by demon327
swa wrote:Help!

I've upgraded to 3.0.1 from a 3.0.0 converted from a 2.0.xx setup and initially it went fine, but then all of a sudden I got "This board has no forums." when I logged in with a different admin, it only wnet south from there and now even guest get that message!
its a known bug, but i dont get it why they dident fixed it cause i reported it and some other users to :?

Re: 3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."

Posted: Tue Apr 08, 2008 11:47 am
by swa
And how do you recover from this ?

Re: 3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."

Posted: Tue Apr 08, 2008 11:47 am
by iBotPeaches
If it helps. Happens to me too.

I put the 3.00 back. I hate updating with like 10 mods installed.

Re: 3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."

Posted: Tue Apr 08, 2008 11:53 am
by Cyberex
Same problem

Re: 3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."

Posted: Tue Apr 08, 2008 12:02 pm
by swa
well putting back the 3.0.0 files doesn't solve it, still the same problem, must have affected something in the database but *WHAT?*

Re: 3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."

Posted: Tue Apr 08, 2008 12:15 pm
by swa
Seem to have my board back (well nto sure yet, but it seems I got it back after I resyncd stuff.

I resynced more than one so I'm not sure if either
- purged cache
- post, topic and user statistics resynchronised
- dotted topics resynchronised
did the trick.

Now back to checking if it's workign as it should

Updating a modded 2.0.xx was a PITA, but when it faced with the potential of loosing the entire board, or at least some serious downtime+backup restore I'd prefer the old ways.

Re: 3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."

Posted: Tue Apr 08, 2008 12:23 pm
by FowlerFP
I had the same problem... I first went and checked the permissions and they seemed fine then i cleared the cache and it worked fine so if you have the problem try clearing the cache and that should do the trick.

Re: 3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."

Posted: Tue Apr 08, 2008 12:39 pm
by Eelke
demon327 wrote:its a known bug, but i dont get it why they dident fixed it cause i reported it and some other users to :?
Do you have a link to that bug report?

Re: 3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."

Posted: Tue Apr 08, 2008 1:14 pm
by proudyguys
can you tell me what should i write here

Path to phpBB:
Path from the root to your phpBB board.

Code: Select all

what should i write here 

Re: 3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."

Posted: Tue Apr 08, 2008 1:17 pm
by hificlass
swa wrote:Seem to have my board back (well nto sure yet, but it seems I got it back after I resyncd stuff.

I resynced more than one so I'm not sure if either
- purged cache
- post, topic and user statistics resynchronised
- dotted topics resynchronised
did the trick.

Now back to checking if it's workign as it should

Updating a modded 2.0.xx was a PITA, but when it faced with the potential of loosing the entire board, or at least some serious downtime+backup restore I'd prefer the old ways.
Clearing the cache solves this problem

Re: 3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."

Posted: Tue Apr 08, 2008 1:29 pm
by swa
I'm not sure if that automate update script does actually clear the cache itself, but it probably should clear all caches ...

Re: 3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."

Posted: Tue Apr 08, 2008 2:56 pm
by Colin Kaminski
Purging the Cache worked for me to. Thank you for this thread.

Re: 3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."

Posted: Tue Apr 08, 2008 4:30 pm
by demon327
in my cash it dident work with RC1.., but i gona leave phpbb :(

Re: 3.0.0 -> 3.0.1 and "This board has no forums."

Posted: Wed Apr 09, 2008 5:56 am
by delicata
I have the same problem but clearing the cache didn't work for me.