[split from]Notification emails not generating since upgrade (3.0.8 > 3.1.1)

Get help with installation and running phpBB 3.1.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Ideas Centre
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTE: phpBB 3.1.x is at its End of Life stage and support will NOT be provided after July 1st, 2018.
Post Reply
fmal
Registered User
Posts: 7
Joined: Wed Feb 15, 2006 8:19 pm

[split from]Notification emails not generating since upgrade (3.0.8 > 3.1.1)

Post by fmal » Mon Jan 19, 2015 4:12 pm

I have the exact same problem on phpBB 3.1.2: no new user activaction notification to the administrator.

I have this new version on a big forum I manage since 5 years with no problems: I always had manual activation of users by admin (me) and I always received notification emails at same mail address.
After installing 3.1.2 from 2.x (no upgrade, fresh install and porting of data) I only see notification on board, no more e-mails
I use my own smtp mail server, so I can see from postfix logs that when a new user is registered, mail server sends a message to the new user, but no message is sent to me (my address is forum@xxx.yyy, where xxx.yyy is the same domain of the forum board ).
All other e-mail messages starting from forum are correctly sent both to general forum address and my personal address, so no smtp problems (I use local smtp server on same server: localhost:25 and it works great for any other email from forum.
It seems to miss only the notification for administrator!
I double checked in APM all settings (I have my own language installed so the english translation may not to be perfect):
Board can send email: yes
Contact email: forum@xxx.yyy
Return e-mail: forum@xxx.yyy
SMTP server: yes
Server name: localhost
Server port: 25

Account Activation: Administrator
Notification for administrator user: both notify and email.

TY in advance

User avatar
Oyabun1
Former Team Member
Posts: 23163
Joined: Sun May 17, 2009 1:05 pm
Location: Australia
Name: Bill

Re: [split from]Notification emails not generating since upgrade (3.0.8 > 3.1.1)

Post by Oyabun1 » Mon Jan 19, 2015 8:28 pm

User Control Panel > Board preferences > edit notification options > Newly registered user requiring activation > Email > ☑
                      Support Request Template
3.0.x: Knowledge Base Styles Support MOD Requests
3.1.x: Knowledge BaseStyles SupportExtension Requests

fmal
Registered User
Posts: 7
Joined: Wed Feb 15, 2006 8:19 pm

Re: [split from]Notification emails not generating since upgrade (3.0.8 > 3.1.1)

Post by fmal » Tue Jan 20, 2015 7:37 am

It's already enabled. I tried to enable/disable all options in every possible permutation. Nothing changes.
Attachments
UCP.JPG

Post Reply

Return to “[3.1.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests