Forum is Blank after update from 3.1.5 to 3.1.6

Get help with installation and running phpBB 3.1.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Scam Warning
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTE: phpBB 3.1.x is at its End of Life stage and support will NOT be provided after July 1st, 2018.
Locked
promod
Registered User
Posts: 53
Joined: Wed Sep 03, 2014 3:56 pm

Forum is Blank after update from 3.1.5 to 3.1.6

Post by promod » Thu Sep 17, 2015 7:06 am

Update the forum by using the automatic update package from phpbb.

used the FileZilla to update all the necessary files, Updated Database... removed/renamed install directory. pointed my forum to the index page but showing a blank page.? Any help?

update 1: forum is accessible through tapatalk but not through browser
update 2: Disabled extension "custom code" and cleared cache and forum is back again.

https://unnathi.in/forum

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21723
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Cardiff

Re: Forum is Blank after update from 3.1.5 to 3.1.6

Post by Mick » Thu Sep 17, 2015 7:45 am

It looks fine to me.
fp.gif
fp.gif (13.83 KiB) Viewed 141 times
Do you still have an issue?
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

User avatar
david63
Registered User
Posts: 16791
Joined: Thu Dec 19, 2002 8:08 am
Location: Lancashire, UK
Name: David Wood
Contact:

Re: Forum is Blank after update from 3.1.5 to 3.1.6

Post by david63 » Thu Sep 17, 2015 7:48 am

That's odd - I looked at it a few minutes ago and it was not showing (just a grey page) now it is.

Do you have Cloudflare (or some other caching program) enabled?
David
Remember: You only know what you know and - you don't know what you don't know!
My CDB Contributions | How to install an extension
I will not be accepting translations for any of my extensions in Github - please post any translations in the appropriate topic.
No support requests via PM or email as they will be ignored

promod
Registered User
Posts: 53
Joined: Wed Sep 03, 2014 3:56 pm

Re: Forum is Blank after update from 3.1.5 to 3.1.6

Post by promod » Thu Sep 17, 2015 7:52 am

update 2: Disabled extension "custom code" and cleared cache and forum is back again.

just bumped in to the extension page of Custom Code to report it , and found that it is already reported there.

viewtopic.php?f=456&t=2275361

Locked

Return to “[3.1.x] Support Forum”