Page 1 of 2

[Split] Css not loading - Prosilver 3.1.6

Posted: Mon Aug 22, 2016 7:19 am
by Shiri2325
Hello

My forum is unable to load normal.css,styleswitcher.js,forum_fn.js,medium.css,large.css from both prosilver and prosilver_embed theme.. When i click on forum i can see only the following page.. please find the attachment below..

Re: Css not loading when i go to forum

Posted: Mon Aug 22, 2016 7:24 am
by david63
Shiri2325 wrote:Hello

My forum is unable to load normal.css,styleswitcher.js,forum_fn.js,medium.css,large.css from both prosilver and prosilver_embed theme.. When i click on forum i can see only the following page.. please find the attachment below..
There are no attachments in your post and normal.css, styleswitcher.js, medium.css, large.css are not part of core phpBB 3.1

Css not loading - Prosilver 3.1.6

Posted: Mon Aug 22, 2016 7:27 am
by Shiri2325
Hello

Im using 3.0.12 not 3.1x.. and im unable to post the screenshot..

Re: Css not loading - Prosilver 3.1.6

Posted: Mon Aug 22, 2016 7:29 am
by Shiri2325
Hello
Im using 3.0.12 not 3.1x and im unable to attach the screenshot

[Split] Stylesheet not loading

Posted: Mon Aug 22, 2016 7:39 am
by Shiri2325
Hello

Im unable to load normal.css,styleswitcher.js,forum_fn.js,large.css,medium.css from both prosilver and prosilver_embed themes.. and in the page source it is showing the url wrong.. when i click on that it is showing 404 error for all these css and js files.. please help me..

Thankyou in advance.. :)

Re: Css not loading - Prosilver 3.1.6

Posted: Mon Aug 22, 2016 7:40 am
by Mick
Shiri2325 wrote:Hello
Im using 3.0.12 not 3.1x and im unable to attach the screenshot
In which case you've posted in the wrong forum for 3.0.0 styles assistance.

Re: [Split] Css not loading - Prosilver 3.1.6

Posted: Mon Aug 22, 2016 7:45 am
by Shiri2325
Hello

Sorry for that.. Actually im unable to load normal.css,styleswitcher.js,forum_fn.js,large.css,medium.css from both prosilver and prosilver_embed themes.. and in the page source it is showing the url wrong.. when i click on that it is showing 404 error for all these css and js files.. please help me..

Thankyou in advance.. :)

Re: [Split] Css not loading - Prosilver 3.1.6

Posted: Mon Aug 22, 2016 7:51 am
by david63
A link to your site would be a help

Re: [Split] Css not loading - Prosilver 3.1.6

Posted: Mon Aug 22, 2016 7:52 am
by janus_zonstraal
And what is the url of your board, how can we help if you don't give us any info?

Re: [Split] Css not loading - Prosilver 3.1.6

Posted: Mon Aug 22, 2016 8:03 am
by Shiri2325

Re: [Split] Css not loading - Prosilver 3.1.6

Posted: Mon Aug 22, 2016 8:22 am
by david63
Out of interest why are you creating a new board using 3.0.12 which is EOL?

I would suggest that you delete that board and install the latest version (3.1.9) with a fresh download from this site.

Re: [Split] Css not loading - Prosilver 3.1.6

Posted: Mon Aug 22, 2016 8:31 am
by Shiri2325
Actually what is the problem.. why it is not loading the CSS and JS files..

Re: [Split] Css not loading - Prosilver 3.1.6

Posted: Mon Aug 22, 2016 8:39 am
by david63
It would probably help if you did not keep creating new topics for the same problem.

You were given an answer here viewtopic.php?f=46&t=2382951&p=14498961#p14498991

Re: [Split] Css not loading - Prosilver 3.1.6

Posted: Mon Aug 22, 2016 8:39 am
by Shiri2325
And how can i integrate 3.1.9 into drupal.. can u provide any instructions..?

[Split] Stylesheet not loading

Posted: Mon Aug 22, 2016 9:10 am
by Mick
Shiri2325 wrote:And how can i integrate 3.1.9 into drupal.. can u provide any instructions..?
You need an extension for that, have a search of the extensions database and, if you don't find what you need, you can make an Extension Request.

Edit: Have a look at Drupal/phpBB Forum Integration, maybe you could ask there?