Login problem

Get help with installation and running phpBB 3.1.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Scam Warning
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTE: phpBB 3.1.x is at its End of Life stage and support will NOT be provided after July 1st, 2018.
Locked
super.user
Registered User
Posts: 50
Joined: Tue Feb 14, 2017 1:22 pm

Login problem

Post by super.user »

Hi!
I got issue after updating to 3.1.8
Users could not login to forum.

But i'm sure the problem is not in cache setting.
I configured it according to this topic https://www.phpbb.com/support/docs/en/3 ... -settings/

Also if i clear cookie the problem is disapear. But i could not tell each user clear their cookie.

Just in case:
my domain in settings: subdomain.domain-name.com
my path in settings : /

Why users could not login ?
For the 2d animated cartoons!!! and web. Of course web :D

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 67046
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Login problem

Post by Lumpy Burgertushie »

super.user wrote:
Mon Mar 13, 2017 8:28 pm
Hi!
I got issue after updating to 3.1.8
Users could not login to forum.

But i'm sure the problem is not in cache setting.
I configured it according to this topic https://www.phpbb.com/support/docs/en/3 ... -settings/

Also if i clear cookie the problem is disapear. But i could not tell each user clear their cookie.

Just in case:
my domain in settings: subdomain.domain-name.com
my path in settings : /

Why users could not login ?
we need a link to your board so we can test.

robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.3 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

super.user
Registered User
Posts: 50
Joined: Tue Feb 14, 2017 1:22 pm

Re: Login problem

Post by super.user »

Can i send it in private message ?

Also, I have noted something:
User can't login on test site. But in live site all is OK.
On test site i'm using copy of real database and there was cookie domain without "test" sub-domain. So i have changed it(cookie domain on test site) to the other with "test" sub-domain.

Could be the problem in cookie domain conflict? On live site there no any sub-domain , but on test site it is!
Can i be sure that it is not happen again in live site after updating ?
For the 2d animated cartoons!!! and web. Of course web :D

Locked

Return to “[3.1.x] Support Forum”