Page 1 of 1

Login problem

Posted: Mon Mar 13, 2017 8:28 pm
by super.user
Hi!
I got issue after updating to 3.1.8
Users could not login to forum.

But i'm sure the problem is not in cache setting.
I configured it according to this topic https://www.phpbb.com/support/docs/en/3 ... -settings/

Also if i clear cookie the problem is disapear. But i could not tell each user clear their cookie.

Just in case:
my domain in settings: subdomain.domain-name.com
my path in settings : /

Why users could not login ?

Re: Login problem

Posted: Mon Mar 13, 2017 10:49 pm
by Lumpy Burgertushie
super.user wrote:
Mon Mar 13, 2017 8:28 pm
Hi!
I got issue after updating to 3.1.8
Users could not login to forum.

But i'm sure the problem is not in cache setting.
I configured it according to this topic https://www.phpbb.com/support/docs/en/3 ... -settings/

Also if i clear cookie the problem is disapear. But i could not tell each user clear their cookie.

Just in case:
my domain in settings: subdomain.domain-name.com
my path in settings : /

Why users could not login ?
we need a link to your board so we can test.

robert

Re: Login problem

Posted: Tue Mar 14, 2017 6:56 am
by super.user
Can i send it in private message ?

Also, I have noted something:
User can't login on test site. But in live site all is OK.
On test site i'm using copy of real database and there was cookie domain without "test" sub-domain. So i have changed it(cookie domain on test site) to the other with "test" sub-domain.

Could be the problem in cookie domain conflict? On live site there no any sub-domain , but on test site it is!
Can i be sure that it is not happen again in live site after updating ?