captcha

Get help with installation and running phpBB 3.1.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Get Involved
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTE: phpBB 3.1.x is at its End of Life stage and support will NOT be provided after July 1st, 2018.
Locked
super.user
Registered User
Posts: 50
Joined: Tue Feb 14, 2017 1:22 pm

captcha

Post by super.user »

Hi.

1) Is there some extension for adding captcha to post for special groups only ?

2) And can i use reCaptcha instead "3d Image captcha", or "image captcha" ?


thanks.
For the 2d animated cartoons!!! and web. Of course web :D

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69556
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: captcha

Post by KevC »

1) Your users will leave within days if you make them fill in a captcha. What's the bigger of picture of what you're trying to do?

2) Recaptcha comes with 3.2. I'm not sure there's an extension for 3.1.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

User avatar
JimA
Community Team Leader
Community Team Leader
Posts: 7687
Joined: Thu Jul 31, 2008 5:54 am
Location: The Netherlands
Name: Jim Mossing Holsteyn
Contact:

Re: captcha

Post by JimA »

KevC wrote:
Mon Mar 13, 2017 9:01 pm
2) Recaptcha comes with 3.2. I'm not sure there's an extension for 3.1.
There's an old one over here: viewtopic.php?f=501&t=2295956#p13945006
But, like KevC said, it's incorporated in phpBB 3.2, so it would be easier and safer to use that version. :)
Image Jim Mossing Holsteyn - Community Team Leader
Knowledge Base | Documentation | Board rules

If you're having any questions about the rules/customs of this website, feel free to drop me a PM.

super.user
Registered User
Posts: 50
Joined: Tue Feb 14, 2017 1:22 pm

Re: captcha

Post by super.user »

But why i can see reCaptcha item in "Spambot countermeasures" menu here ???
And there is the message "Grey entries are not available right now and might need configuration prior to use" exists.

This means that there is possibility enable reCaptcha.

Anyway I will not use captcha for each post. Which exactly steps I should do to use reCaptcha?
Attachments
reCaptcha.png
For the 2d animated cartoons!!! and web. Of course web :D

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69556
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: captcha

Post by KevC »

admin panel
general
spambot countermeasures
Select recaptcha and configure it from there.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

super.user
Registered User
Posts: 50
Joined: Tue Feb 14, 2017 1:22 pm

Re: captcha

Post by super.user »

Thanks.
I've already done it.
For the 2d animated cartoons!!! and web. Of course web :D

Locked

Return to “[3.1.x] Support Forum”