Page 1 of 1

"The submitted form was invalid. Try submitting again." when creating search index

Posted: Wed Mar 29, 2017 8:02 pm
by HaloPolicja
When I try to create phpbb Native Fulltext index by Create Index button in Maintenance tab, after a few seconds I get:

Code: Select all

All posts up to post id 3000 have now been indexed, of which 2945 posts were within this step.
The current rate of indexing is approximately 205.9 posts per second.
Indexing in progress…
Immediately after that, site gets refreshed and I get:

Code: Select all

The submitted form was invalid. Try submitting again.
What's causing that problem I how can I fix it? Thank you for help.

Re: "The submitted form was invalid. Try submitting again." when creating search index

Posted: Thu Mar 30, 2017 9:02 am
by HaloPolicja
I now discovered that I also can't change Search backend in Search settings (currently I'm on Sphinx Fulltext). I get The submitted form was invalid. Try submitting again.

Re: "The submitted form was invalid. Try submitting again." when creating search index

Posted: Thu Mar 30, 2017 11:29 am
by Scanialady

Re: "The submitted form was invalid. Try submitting again." when creating search index

Posted: Thu Mar 30, 2017 12:12 pm
by HaloPolicja
Thanks not the case for me. In my case index is being created, but after every step in indexing (3000 posts or so) I get The submitted form was invalid. Try submitting again. error and I can continue it using Continue previous indexing process, but it pretty tedious to do it on a 500k posts forum.

Re: "The submitted form was invalid. Try submitting again." when creating search index

Posted: Tue Apr 18, 2017 1:35 pm
by HaloPolicja
Any ideas?

Re: "The submitted form was invalid. Try submitting again." when creating search index

Posted: Sat Aug 05, 2017 8:21 pm
by HaloPolicja
Anyone?

Edit:
Nevermind, fixed it by replacing 3.1.10 acp_search.php with this:
https://github.com/phpbb/phpbb/blob/3.1 ... search.php