Page 1 of 1

A problem happened in my forum

Posted: Tue Aug 01, 2017 7:52 pm
by kustajuspin
What version of phpBB are you using? phpBB 3.1.11
What is your board's URL? http://simus.7m.pl/forum
Who do you host your board with? 7m.pl
How did you install your board? I used the download package from phpBB.com
What is the most recent action performed on your board? Fresh Install
Is registration required to reproduce this issue? No
Do you have any MODs installed? No
Do you have any extensions installed? Yes
What styles do you currently have installed? Marina by PixelGoose Studio
What language(s) is your board currently using? Chinese
Which database type/version are you using? Mysql php5.4
What is your level of experience? Learning
What actions did you take (updating your board; installing a MOD, style or extension; etc.)
: I use the FTP app upload 3 smiles to folder,then it said transferfile failed...
Please describe your problem.
The code is
Fatal error: Uncaught exception 'RuntimeException' with message 'Unable to create the cache directory (./../cache/twig/3a).' in /var/www/vhosts/simus.7m.pl/httpdocs/forum/vendor/twig/twig/lib/Twig/Cache/Filesystem.php:62 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/simus.7m.pl/httpdocs/forum/vendor/twig/twig/lib/Twig/Environment.php(400): Twig_Cache_Filesystem->write('./../cache/twig...', '<?php\n\n/* acp_a...') #1 /var/www/vhosts/simus.7m.pl/httpdocs/forum/phpbb/template/twig/environment.php(151): Twig_Environment->loadTemplate('acp_attachments...', NULL) #2 /var/www/vhosts/simus.7m.pl/httpdocs/forum/vendor/twig/twig/lib/Twig/Environment.php(362): phpbb\template\twig\environment->loadTemplate('acp_attachments...') #3 /var/www/vhosts/simus.7m.pl/httpdocs/forum/phpbb/template/twig/twig.php(332): Twig_Environment->display('acp_attachments...', Array) #4 /var/www/vhosts/simus.7m.pl/httpdocs/forum/includes/functions_acp.php(181): phpbb\template\twig\twig->display('body') #5 /var/www/vhosts/simus.7m.pl/httpdocs/forum/adm/index.php(90): adm in /var/www/vhosts/simus.7m.pl/httpdocs/forum/vendor/twig/twig/lib/Twig/Cache/Filesystem.php on line 62
SQL ERROR [ mysqli ]

Got error 28 from storage engine [1030]

SQL

SELECT DISTINCT u.user_id, u.username, u.username_clean, u.user_colour, MAX(s.session_time) as online_time, MIN(s.session_viewonline) AS viewonline FROM (phpbb_users u CROSS JOIN phpbb_zebra z) LEFT JOIN phpbb_sessions s ON (s.session_user_id = z.zebra_id) WHERE z.user_id = 2 AND z.friend = 1 AND u.user_id = z.zebra_id GROUP BY z.zebra_id, u.user_id, u.username_clean, u.user_colour, u.username ORDER BY u.username_clean ASC

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/driver.php
LINE: 855
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php
LINE: 193
CALL: phpbb\db\driver\driver->sql_error()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/factory.php
LINE: 329
CALL: phpbb\db\driver\mysqli->sql_query()

FILE: [ROOT]/ucp.php
LINE: 354
CALL: phpbb\db\driver\factory->sql_query()
Forum index and post thread are no problem.

Re: A problem happened in my forum

Posted: Tue Aug 01, 2017 8:03 pm
by KevC
kustajuspin wrote:
Tue Aug 01, 2017 7:52 pm
Got error 28 from storage engine [1030]
Your hosts have run out of database storage space. You need to talk to them.

Re: A problem happened in my forum

Posted: Tue Aug 01, 2017 8:04 pm
by Brf
SQL Error 28 generally means your server's hard drive is full, or you have exceeded a server quota.

Re: A problem happened in my forum

Posted: Tue Aug 01, 2017 8:23 pm
by kustajuspin
Thanks to all of you,it all worked again.