BBCode tags not working as expected

Get help with installation and running phpBB 3.1.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Scam Warning
Post Reply
petereeles
Registered User
Posts: 151
Joined: Wed Jan 18, 2006 9:43 pm

BBCode tags not working as expected

Post by petereeles » Fri Sep 15, 2017 9:14 pm

Hi all,

I'm on version 3.1.10 and am seeing strange behaviour. Specifically (I've added "2" to the tags shown below to stop them being interpreted):

1. The [img2] tag does not always seem to work (see below).

2. When the "image" button is pressed, the BBCode is now [image2]...[/image2], but used to be [img2]...[/img2].

3. The [video2] tag no longer seems to work at all.

I've not changed anything recently (other than upgrading to 3.1.10 a while back), and have the phpBB Gallery extension installed. All help would be appreciated!

An example is at:

http://www.ukbutterflies.co.uk/phpBB/vi ... 71#p124771

The code for this page is as follows (I've added "2" to the tags to stop them being interpreted):

IMAGE

[image2]http://www.ukbutterflies.co.uk/images/u ... 1b145b.jpg[/image2]

IMG

[img2]http://www.ukbutterflies.co.uk/images/u ... 1b145b.jpg[/img2]

[img2]https://www.flickr.com/photos/133632577 ... 7951243235[/img2]

VIDEO

[video2]https://www.youtube.com/watch?v=N0H2c7kc0Eo[/video2]

Cheers,

- Pete

User avatar
JoshyPHP
Code Contributor
Posts: 753
Joined: Mon Jul 11, 2011 12:28 am

Re: BBCode tags not working as expected

Post by JoshyPHP » Fri Sep 15, 2017 9:30 pm

petereeles wrote:
Fri Sep 15, 2017 9:14 pm
(I've added "2" to the tags shown below to stop them being interpreted):
You don't need to do that. Use the [c] tag instead, like so: [c][img]img.png[/img][/c]
I wrote the thing that does the BBCodes in 3.2. Unless it broke yours, in which case it was somebody else with a similar name.

petereeles
Registered User
Posts: 151
Joined: Wed Jan 18, 2006 9:43 pm

Re: BBCode tags not working as expected

Post by petereeles » Fri Sep 15, 2017 9:59 pm

Thanks!

Please consider this closed for now; I've found some anomalies in my board that I need to fix and don't want to waste anyone's time!

Cheers,

- Pete

Post Reply

Return to “[3.1.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests

cron