I cloned and moved the main navigation but no menus work

For support and discussion related to templates, themes, and imagesets in phpBB 3.1.
Scam Warning
Locked
User avatar
master412160
Registered User
Posts: 314
Joined: Sat May 22, 2010 5:45 pm
Location: Belgium, Flanders
Name: Max Pen
Contact:

I cloned and moved the main navigation but no menus work

Post by master412160 » Tue Nov 17, 2015 10:54 am

If I click on the hamburger icon or my username I do not get anymore a dropdown while they are present if I remove the display none from the hidden class.

Did moving it outside of the wrap cause it not to work? Even though it has all the html needed?

ps: used jquery

User avatar
david63
Registered User
Posts: 16570
Joined: Thu Dec 19, 2002 8:08 am
Location: Lancashire, UK
Name: David Wood
Contact:

Re: I cloned and moved the main navigation but no menus work

Post by david63 » Tue Nov 17, 2015 11:53 am

What is the "hamburger" icon?
David
Remember: You only know what you know and - you don't know what you don't know!
My CDB Contributions | How to install an extension
I will not be accepting translations for any of my extensions in Github - please post any translations in the appropriate topic.
No support requests via PM or email as they will be ignored

User avatar
master412160
Registered User
Posts: 314
Joined: Sat May 22, 2010 5:45 pm
Location: Belgium, Flanders
Name: Max Pen
Contact:

Re: I cloned and moved the main navigation but no menus work

Post by master412160 » Tue Nov 17, 2015 3:06 pm

david63 wrote:What is the "hamburger" icon?
The quick links menu, could give you a demo through PM of the board were the theme is present on and the cloned navigation its dropdown is not working.

Locked

Return to “[3.1.x] Styles Support & Discussion”