Am I stupid?

For support and discussion related to templates, themes, and imagesets in phpBB 3.1.
Get Involved
User avatar
thevisionisdivine
Registered User
Posts: 141
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:36 pm
Name: Bruno Bianco

Am I stupid?

Post by thevisionisdivine » Wed Apr 04, 2018 4:21 pm

Hi.

Even I modified the code:

Code: Select all

/* Header Cynthia */
#header-cynthia {
/*  background-image: url("./images/header.png");*/
     background-image: url("./images/new_logo.png");
     background-repeat:  no-repeat;
     ...........
I can't see the image attached.
And how I can remove the word "Cynthia"?

May you support me?
Thanks

Link: middleage.altervista.org/forum
Attachments
new_logo.png
Last edited by thevisionisdivine on Thu Apr 05, 2018 11:04 pm, edited 1 time in total.
* * * All To Be The Master Of The Wind * * *

User avatar
Mannix_
Registered User
Posts: 490
Joined: Sun Oct 25, 2015 2:56 pm
Contact:

Re: Am I rusted?

Post by Mannix_ » Wed Apr 04, 2018 7:00 pm

I can see attached image just fine. The cynthia text is also an image located in the /styles/Cynthia/theme/images/ to remove it you need to go to imageset.css and delete this block

Code: Select all

.imageset.site_logo {
    background-image: url(./images/logo_cynthia.png);
    padding-left: 245px;
    padding-top: 110px;
}
and then just delete that file from the location I mentioned above
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-My Styles-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
HexagonHexagonRebornCleanSilverProject Durango
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Want me to port a style to 3.2.x etc. contact me here or on twitter.

User avatar
thevisionisdivine
Registered User
Posts: 141
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:36 pm
Name: Bruno Bianco

Re: Am I rusted?

Post by thevisionisdivine » Wed Apr 04, 2018 11:53 pm

Thanks, really.
But it's strange... some hours ago, on the pc I was writing from, I couldn't see that image I posted...
* * * All To Be The Master Of The Wind * * *

User avatar
Mannix_
Registered User
Posts: 490
Joined: Sun Oct 25, 2015 2:56 pm
Contact:

Re: Am I rusted?

Post by Mannix_ » Thu Apr 05, 2018 8:06 am

thevisionisdivine wrote:
Wed Apr 04, 2018 11:53 pm
Thanks, really.
But it's strange... some hours ago, on the pc I was writing from, I couldn't see that image I posted...
My guess would be your browser cache was the cause of that
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-My Styles-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
HexagonHexagonRebornCleanSilverProject Durango
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Want me to port a style to 3.2.x etc. contact me here or on twitter.

User avatar
thevisionisdivine
Registered User
Posts: 141
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:36 pm
Name: Bruno Bianco

Re: Am I rusted?

Post by thevisionisdivine » Thu Apr 05, 2018 10:23 pm

Mannix_ wrote:
Thu Apr 05, 2018 8:06 am
thevisionisdivine wrote:
Wed Apr 04, 2018 11:53 pm
Thanks, really.
But it's strange... some hours ago, on the pc I was writing from, I couldn't see that image I posted...
My guess would be your browser cache was the cause of that
hmmm... nope, imho.
I just modified colours.css to put this:

Code: Select all

html, body {
    color: #C0CACE;
    background: url("./images/Chandra.jpg") repeat fixed #1f1f1f;
}

The browser (mozilla, my chrome has problems at this moment) cache is empty, I cleaned the PCA cache and the cookis, but I can't see the background image.
Apart from this problem, a tutorial (does it exist?) to modify the style aspect would be really useful. The old version of the forum was managed by another user who left a couple of years ago. I was the admin of the game...
Attachments
Chandra.jpg
* * * All To Be The Master Of The Wind * * *

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66492
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Am I stupid?

Post by Lumpy Burgertushie » Fri Apr 06, 2018 1:49 am

for whatever reason the style author has left the out of date imageset stuff in that style.
anyway, open imageset.css and find and remove this:

Code: Select all

.imageset.site_logo {
	background-image: url("./images/logo_cynthia.png");
	padding-left: 245px;
	padding-top: 110px;
}
see what happens.


robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

User avatar
thevisionisdivine
Registered User
Posts: 141
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:36 pm
Name: Bruno Bianco

Re: Am I stupid?

Post by thevisionisdivine » Fri Apr 06, 2018 12:56 pm

Lumpy Burgertushie wrote:
Fri Apr 06, 2018 1:49 am
for whatever reason the style author has left the out of date imageset stuff in that style.
anyway, open imageset.css and find and remove this:

Code: Select all

.imageset.site_logo {
	background-image: url("./images/logo_cynthia.png");
	padding-left: 245px;
	padding-top: 110px;
}
see what happens.


robert
It was already commented... look what I see
Attachments
Capture.JPG
* * * All To Be The Master Of The Wind * * *

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66492
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Am I stupid?

Post by Lumpy Burgertushie » Fri Apr 06, 2018 2:34 pm

not sure what you did but I copied that from your imageset.css file and it is not commented out at all.

robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

User avatar
3Di
Former Team Member
Posts: 13921
Joined: Mon Apr 04, 2005 11:09 pm
Location: Milan (IT) Frankfurt (DE)
Name: Marco
Contact:

Re: Am I stupid?

Post by 3Di » Sat Apr 07, 2018 12:34 am

/* Global imageset items */
This is the code's comment but the code is not commented.

To be commented (then disabled) should look like that:

Code: Select all

/*
.imageset.site_logo {
	background-image: url("./images/logo_cynthia.png");
	padding-left: 245px;
	padding-top: 110px;
}
*/
Or simply delete lines from #26 to #30 included, from imageset.css and purge the cache in ACP.
Please PM me only to request paid works. Thx.
Want to compensate me for my interest? Donate
My development's activity º PhpStorm's proud user
Extensions, Scripts, MOD porting, Update/Upgrades
👨‍🏫 | Take a tour to | The Studio | 👨‍🏫

User avatar
thevisionisdivine
Registered User
Posts: 141
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:36 pm
Name: Bruno Bianco

Re: Am I stupid?

Post by thevisionisdivine » Wed Apr 11, 2018 12:23 pm

I did it already a week ago but nothing changed...

EDIT: now it works... crazy !!!
* * * All To Be The Master Of The Wind * * *

User avatar
3Di
Former Team Member
Posts: 13921
Joined: Mon Apr 04, 2005 11:09 pm
Location: Milan (IT) Frankfurt (DE)
Name: Marco
Contact:

Re: Am I stupid?

Post by 3Di » Wed Apr 11, 2018 12:51 pm

thevisionisdivine wrote:
Wed Apr 11, 2018 12:23 pm
I did it already a week ago but nothing changed...

EDIT: now it works... crazy !!!
It is a good habit to purge the cache in ACP after every template's modification. ;)
Please PM me only to request paid works. Thx.
Want to compensate me for my interest? Donate
My development's activity º PhpStorm's proud user
Extensions, Scripts, MOD porting, Update/Upgrades
👨‍🏫 | Take a tour to | The Studio | 👨‍🏫

User avatar
thevisionisdivine
Registered User
Posts: 141
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:36 pm
Name: Bruno Bianco

Re: Am I stupid?

Post by thevisionisdivine » Wed Apr 11, 2018 10:08 pm

3Di wrote:
Wed Apr 11, 2018 12:51 pm
thevisionisdivine wrote:
Wed Apr 11, 2018 12:23 pm
I did it already a week ago but nothing changed...

EDIT: now it works... crazy !!!
It is a good habit to purge the cache in ACP after every template's modification. ;)
That's what I always do, but...
This is something really simple I have done just now:
I wanted to change the copyright colour, since isn't really visible ( it's #555555 ) to #000000.
So, I edited colours.css, looking for Copyright section:
.copyright {
color: #555555;
}

and I changed it to (see file: thatswhatIchanged)
.copyright {
color: #000000;
}

purged the cache but nothing changes.
when I inspect the code, thaswhatIsee (look at file: thaswhatIsee)

It's like changes weren't really made?
This makes me really crazy....
Attachments
thatswhatIchanged.PNG
thatswhatIchanged.PNG (7.75 KiB) Viewed 2683 times
thatswhatIsee.PNG
* * * All To Be The Master Of The Wind * * *

User avatar
3Di
Former Team Member
Posts: 13921
Joined: Mon Apr 04, 2005 11:09 pm
Location: Milan (IT) Frankfurt (DE)
Name: Marco
Contact:

Re: Am I stupid?

Post by 3Di » Wed Apr 11, 2018 10:25 pm

Your site it's cached by Cloudflare. That's the reason why. :geek:
Please PM me only to request paid works. Thx.
Want to compensate me for my interest? Donate
My development's activity º PhpStorm's proud user
Extensions, Scripts, MOD porting, Update/Upgrades
👨‍🏫 | Take a tour to | The Studio | 👨‍🏫

User avatar
thevisionisdivine
Registered User
Posts: 141
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:36 pm
Name: Bruno Bianco

Re: Am I stupid?

Post by thevisionisdivine » Thu Apr 12, 2018 12:50 pm

So I should deactivate it...
Just done, it will be OFF within 24 hours...
* * * All To Be The Master Of The Wind * * *

User avatar
thevisionisdivine
Registered User
Posts: 141
Joined: Tue Mar 10, 2015 3:36 pm
Name: Bruno Bianco

Re: Am I stupid?

Post by thevisionisdivine » Thu Apr 12, 2018 3:20 pm

Now it's OFF.
At first modification, I will see...
By now, thanks a lot :D
* * * All To Be The Master Of The Wind * * *

Locked

Return to “[3.1.x] Styles Support & Discussion”