Page 2 of 2

Re: Am I stupid?

Posted: Tue Apr 17, 2018 3:22 pm
by thevisionisdivine
With cloudflare, I can't see modifications for 24 hours (???). But without cloudflare, I can't move to https... crazy

Re: Am I stupid?

Posted: Tue Apr 17, 2018 7:17 pm
by 3Di
You can move to https if you have your own certificate, without cloudflare.
That's another topic though.

Re: Am I stupid?

Posted: Wed Apr 18, 2018 8:43 am
by Mick
Your host should be able to set up SSL for free, mine did and it is by no means a premium account.

Re: Am I stupid?

Posted: Tue Apr 24, 2018 1:31 pm
by thevisionisdivine
Hi.

Just a couple of small fixings I need...
1. after trying and trying, I can't understand how to remove what you see in attachment att01.jpg
2. Also, I don't need the search box (att02.jpg)

Tnaks for what you were gonna do

Re: Am I stupid?

Posted: Tue Apr 24, 2018 8:30 pm
by thevisionisdivine
And now... the biggest problem.

On Firefox I gain access normally but, using Chrome, I can't login and Altervista says that no forum is present.
Look at pics...

Re: Am I stupid?

Posted: Thu May 03, 2018 11:23 am
by thevisionisdivine
thevisionisdivine wrote:
Tue Apr 24, 2018 1:31 pm
Hi.

Just a couple of small fixings I need...
1. after trying and trying, I can't understand how to remove what you see in attachment att01.jpg
2. Also, I don't need the search box (att02.jpg)

Tnaks for what you were gonna do
Don't push so much...

Re: Am I stupid?

Posted: Wed Jun 13, 2018 8:42 pm
by thevisionisdivine
Forum deleted.