Page 1 of 2

google adsense code or extension

Posted: Fri Nov 14, 2014 1:49 pm
by Henk-1
Hi all, love the 3.1.1 update .
Great stuff phpbb team :D :D :D :D :D
Using PHPBB forum 7 years

Is there a code i can put in the style templates for using my google adsense ?
The old one version 3.0.x don't work.

Or a extension for google adsense ?

Re: google adsense code or extension

Posted: Fri Nov 14, 2014 4:38 pm
by cally6008
I'm using the same code on 3.1.1 as I did for 3.0.12 and its working fine

add the Google adsense code as described to index_body.htm, viewtopic_body.htm and viewforum_body.htm

The highest up the board you can put it without contravening google's T&Cs is at the top of the index_body.html file, just after the <!-- INCLUDE overall_header.html --> line.

then click clear cache in admin cp

Re: google adsense code or extension

Posted: Fri Nov 14, 2014 4:43 pm
by Stoker 4.0
Where do you want to put the adsensecode?

Re: google adsense code or extension

Posted: Fri Nov 14, 2014 5:40 pm
by Henk-1
In each topic in the top

I have 2000 visitors each day and a lot of datatransfere

so i have big hosting package, cost a lott

Adsense pay that

Re: google adsense code or extension

Posted: Fri Nov 14, 2014 5:52 pm
by Walther
You could join this request, which also handles Google's adsense code very well : Advertising management

Re: google adsense code or extension

Posted: Fri Nov 14, 2014 7:36 pm
by Stoker 4.0
Henk-1 wrote:In each topic in the top

I have 2000 visitors each day and a lot of datatransfere

so i have big hosting package, cost a lott

Adsense pay that
I have something I use here: http://www.phpbb3bbcodes.com/index.php
If you like I can pack a zip file for you, but you need to do some edits to the html files to insert the adsense code yourself?

Re: google adsense code or extension

Posted: Sat Nov 15, 2014 6:09 am
by Stoker 4.0

Re: google adsense code or extension

Posted: Sat Nov 15, 2014 2:35 pm
by Raul [ThE KuKa]
Stoker, responsive "option" ?

Show banner 728x90 px. or 236x40 px. depending on the resolution used...

It's possible? :oops:

Re: google adsense code or extension

Posted: Sat Nov 15, 2014 2:58 pm
by Stoker 4.0
Raul [ThE KuKa] wrote:Stoker, responsive "option" ?

Show banner 728x90 px. or 236x40 px. depending on the resolution used...

It's possible? :oops:
you can choose that when you create the adsense unit

Re: google adsense code or extension

Posted: Sat Nov 15, 2014 3:52 pm
by Henk-1
Stoker thanks a lot .
IT WORKS
Very nice script thanks thanks thanks :D

Re: google adsense code or extension

Posted: Sat Nov 15, 2014 4:31 pm
by Stoker 4.0
Henk-1 wrote:Stoker thanks a lot .
IT WORKS
Very nice script thanks thanks thanks :D
You are welcome :)

Re: google adsense code or extension

Posted: Sun Nov 16, 2014 1:07 pm
by joedevivre
Are you allowed to put up an adblock warning message while using adsense?

Re: google adsense code or extension

Posted: Sun Nov 16, 2014 1:09 pm
by Stoker 4.0
joedevivre wrote:Are you allowed to put up an adblock warning message while using adsense?
who should disallow it?

Re: google adsense code or extension

Posted: Sun Nov 16, 2014 1:12 pm
by joedevivre
Stoker 4.0 wrote:
joedevivre wrote:Are you allowed to put up an adblock warning message while using adsense?
who should disallow it?
I figure maybe google would have issues with it as it is almost an indirect way of saying,please click on our ads?

Re: google adsense code or extension

Posted: Sun Nov 16, 2014 1:14 pm
by Stoker 4.0
joedevivre wrote:
Stoker 4.0 wrote:
joedevivre wrote:Are you allowed to put up an adblock warning message while using adsense?
who should disallow it?
I figure maybe google would have issues with it as it is almost an indirect way of saying,please click on our ads?
I dont think so and havent read something like that in their politics.
Also, you cant see the adsense ads if you see the warning. So you cant click something you dont see ;)