[ABD] QuickReply

Any abandoned Extensions will be moved to this forum.

WARNING: Extensions in this forum are not currently being supported or maintained by the original Extension author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: Extension Development Forum rules

WARNING: Extensions in this forum are not currently being supported nor updated by the original Extension author. Proceed at your own risk.
Locked
lknhan
Registered User
Posts: 400
Joined: Mon Dec 15, 2003 1:15 am

Re: [DEV] QuickReply

Post by lknhan »

Still DEV
Can't add to board?

User avatar
Татьяна5
Registered User
Posts: 142
Joined: Wed Feb 13, 2013 5:30 pm
Name: Tatiana

Re: [DEV] QuickReply

Post by Татьяна5 »

This extension can be installed on live boards. Only disables Ajax-sending.

User avatar
david63
Registered User
Posts: 17069
Joined: Thu Dec 19, 2002 8:08 am
Location: Lancashire, UK
Name: David Wood
Contact:

Re: [DEV] QuickReply

Post by david63 »

Татьяна5 wrote:This extension can be installed on live boards. Only disables Ajax-sending.
Maybe it can - but it shouldn't
David
Remember: You only know what you know and - you don't know what you don't know!
My CDB Contributions | How to install an extension
I will not be accepting translations for any of my extensions in Github - please post any translations in the appropriate topic.
No support requests via PM or email as they will be ignored

lknhan
Registered User
Posts: 400
Joined: Mon Dec 15, 2003 1:15 am

Re: [DEV] QuickReply

Post by lknhan »

I just add this EX.
But don't see quicky rely in any topic
Why?

User avatar
Татьяна5
Registered User
Posts: 142
Joined: Wed Feb 13, 2013 5:30 pm
Name: Tatiana

Re: [DEV] QuickReply

Post by Татьяна5 »

lknhan, you have not enabled a standard quick reply

User avatar
alhitary
Registered User
Posts: 868
Joined: Wed Jan 17, 2007 7:51 am
Location: ROY
Name: Basil Taha Alhitary
Contact:

Re: [DEV] QuickReply

Post by alhitary »

what does it mean the : Транслит in :

Code: Select all

	'ACP_QR_SHOW_BUTTON_TRANSLIT'			=> 'Show button “Транслит”',
where can i see this button ?!!
i don't see this button in the quick reply form.

Tochi1
Registered User
Posts: 6
Joined: Wed Dec 03, 2014 11:28 am

Re: [DEV] QuickReply

Post by Tochi1 »

alhitary wrote:what does it mean the : Транслит in :
This is option for translate, don't work for me.

Another question:
Hello, when this extension is enabled, I try clean the cache and get this AJAX Error message in the ACP:

"Something went wrong with the request and the server returned an invalid reply."

Thanks.

User avatar
BryanFR
Registered User
Posts: 79
Joined: Wed Aug 27, 2014 4:44 pm
Location: Eure, FR
Contact:

Re: [DEV] QuickReply

Post by BryanFR »

Hi, I'm already a fan of this extension. It comes out in how long, is it you please ;)
I'm student in the life based in France. My community is : http://www.thebryx.cf

User avatar
Volksdevil
Registered User
Posts: 2414
Joined: Sun Oct 03, 2010 2:03 pm
Location: Lancashire, UK
Name: Neil
Contact:

Re: [DEV] QuickReply

Post by Volksdevil »

Does the 'quick quote' still affect code boxes?
My phpBB Extensions
Finally found great Website Hosting from Image KUALO!
Do NOT use 123-reg.co.uk - Incapable of running phpBB!
:ugeek: TekNeil - Streamer on Mixer | My Volkswagen Corrado G60

User avatar
draky
Registered User
Posts: 249
Joined: Tue Dec 10, 2002 2:04 pm
Location: France
Name: Gilles W.
Contact:

Re: [DEV] QuickReply

Post by draky »

Little untranslated text in ACP/Ext tab :

Code: Select all

Show button “Транслит” :
The untranslated string is "Translit." ;) or "Trad." :)

User avatar
uruguayito
Registered User
Posts: 266
Joined: Mon Dec 13, 2010 2:46 pm
Location: Montevideo - Uruguay

Re: [DEV] QuickReply

Post by uruguayito »

Thanks Tatiana....very usefull ext. :mrgreen:
I speak spanish
Sorry for my bad english

Zunflappie
Registered User
Posts: 10
Joined: Sat Nov 27, 2010 10:59 am

Re: [DEV] QuickReply

Post by Zunflappie »

This extension is SO good, i have made a translation to Dutch (lang = nl).

Here you go:

www.zunflappie.nl/temp/nl.zip

Just paste the map 'nl' in jouw language-folder.
Maybe disable/purge the extension and start again.

Tochi1
Registered User
Posts: 6
Joined: Wed Dec 03, 2014 11:28 am

Re: [DEV] QuickReply

Post by Tochi1 »

Tochi1 wrote:
alhitary wrote:what does it mean the : Транслит in :
This is option for translate, don't work for me.

Another question:
Hello, when this extension is enabled, I try clean the cache and get this AJAX Error message in the ACP:

"Something went wrong with the request and the server returned an invalid reply."

Thanks.
Ok, I modified the language files with Windows Notepad. This is the problem.

I reinstalled the extenstion and all right.
I modified the language spanish with Notepad++
Thanks, Tatiana

dsaf
Registered User
Posts: 56
Joined: Wed Feb 20, 2013 7:09 pm

Re: [DEV] QuickReply

Post by dsaf »

Small possible error:

In the ACP, the very last line in the settings page, is: "Show button “Транслит”:"

No idea what thats meant to mean!

D

dsaf
Registered User
Posts: 56
Joined: Wed Feb 20, 2013 7:09 pm

Re: [DEV] QuickReply

Post by dsaf »

Also would be fantastic if this picked up bbcode, such as IMG tags etc, currently I highlight content to quote and the section where the IMG is leaves a white space in the quote.

D

Locked

Return to “Abandoned Extensions”