[ABD] Ultimate Blog

Any abandoned Extensions will be moved to this forum.

WARNING: Extensions in this forum are not currently being supported or maintained by the original Extension author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: Extension Development Forum rules

WARNING: Extensions in this forum are not currently being supported nor updated by the original Extension author. Proceed at your own risk.
User avatar
nero
Registered User
Posts: 321
Joined: Fri Mar 13, 2015 8:18 am

Re: [BETA] Ultimate Blog

Post by nero » Tue Jan 05, 2016 1:55 am

posey wrote:
nero wrote:Is there any way to break up the blogs like http://www.website.com/blog?user=nero to show only blogs by the certain user?
I'm in the process of uploading a new version and that has Viewprofile information on how many blog posts and blog comments a user made and you can search those:
Image
nero wrote:Also my smilies/bbcode aren't parsing.
Where are they not parsing? New blog entries, comments? Or when creating a category in the ACP?
Stating the obvious: you sure you ticked the boxes 'Parse BBCode' and 'Parse smilies'?
I guess I didn't, my new style doesn't like radio boxes. I'll have to figure this one out (im using a custom theme, if you'd like to see how it looks on there give me a pm) :D

User avatar
nero
Registered User
Posts: 321
Joined: Fri Mar 13, 2015 8:18 am

Re: [BETA] Ultimate Blog

Post by nero » Tue Jan 05, 2016 8:58 am

Waiting now for image upload/rc.

Miri4ever
Registered User
Posts: 409
Joined: Sat Mar 07, 2015 11:18 am

Re: [BETA] Ultimate Blog

Post by Miri4ever » Wed Jan 06, 2016 1:07 am

I still having the problem with some board setting seems to be ignored by this exenstion.

I setup my max text size to 150 and the normal editor didn't allow selecting any hight value. But with the editor called inside the Blog I can select also text size 200 and it shouldn't be their like my board settings.

Posting still don't telling any error that this size is not allowed and I got an non parsed BBCode because the my board ignore this size with wrong parameters.

I mean it's the same editor used like inside the normal board, why it not works the same way and with same rules ?

Could be the Blog design another way ? Maybe with smaller avatars size and just the bloggers Name above the text with so may edited etc texts.

The Blog Icon is missing at my style at the navigation bar and inside the Edit Blog Button I also see just an empty square. Looks like a wrong style path here aswell

http://www.terra-oceanica.de/FORUM/app.php/blog/1
Homepage: Terra Oceanica

User avatar
mrgoldy
Jr. Extension Validator
Posts: 1047
Joined: Tue Oct 06, 2009 7:34 pm
Location: The Netherlands
Name: Gijs

Re: [BETA] Ultimate Blog

Post by mrgoldy » Wed Jan 06, 2016 7:42 pm

Thanks for reporting, Miri4ever, I'll look into the Post settings.

As for the blog image not showing, what is the path to the image showing instead then? It should show up properly? Are you using a style based on proSilver?

--------

I've been working on an image upload. Unfortunately it can't be in the same form as it needs a different form action. So currently it looks like this:
Image
phpBB Studio / ''Proud member of the Studio"

Miri4ever
Registered User
Posts: 409
Joined: Sat Mar 07, 2015 11:18 am

Re: [BETA] Ultimate Blog

Post by Miri4ever » Thu Jan 07, 2016 4:40 pm

I attached some Images with the things I'm talking about and yes my Stlye is based on prosilver theme as basic. Some parts changed a special way but most working like a normal prosilver.

Image
Image
Homepage: Terra Oceanica

User avatar
Hartenheer
Registered User
Posts: 743
Joined: Fri Jan 23, 2015 12:23 pm
Location: The Netherlands
Name: Willem Hartman
Contact:

Re: [BETA] Ultimate Blog

Post by Hartenheer » Thu Jan 14, 2016 10:12 am

I see that RSS is met.
But how can I make that?
Twitter feed is refused


http://www.aquarium-zeewaterforum.info/ ... /blog/feed

Added:

Found, so dissolved
Sorry English is not my native language :oops:
regards: Willem

https://bierfijnproevers.nl/bierforum

User avatar
Hartenheer
Registered User
Posts: 743
Joined: Fri Jan 23, 2015 12:23 pm
Location: The Netherlands
Name: Willem Hartman
Contact:

Re: [BETA] Ultimate Blog

Post by Hartenheer » Sat Jan 16, 2016 6:19 am

Maybe I'm wrong,

See no notification when a new blog is written, Is there no mention?
Sorry English is not my native language :oops:
regards: Willem

https://bierfijnproevers.nl/bierforum

travel
Registered User
Posts: 131
Joined: Sun Jan 11, 2015 7:21 pm

Re: [BETA] Ultimate Blog

Post by travel » Sat Jan 16, 2016 3:35 pm

Has anyone checked "Ultimate Blog" on live board?
Only image upload isn't working now?

User avatar
Hartenheer
Registered User
Posts: 743
Joined: Fri Jan 23, 2015 12:23 pm
Location: The Netherlands
Name: Willem Hartman
Contact:

Re: [BETA] Ultimate Blog

Post by Hartenheer » Sat Jan 16, 2016 3:44 pm

travel wrote:Has anyone checked "Ultimate Blog" on live board?
Only image upload isn't working now?
http://www.aquarium-zeewaterforum.info/app.php/blog
Sorry English is not my native language :oops:
regards: Willem

https://bierfijnproevers.nl/bierforum

travel
Registered User
Posts: 131
Joined: Sun Jan 11, 2015 7:21 pm

Re: [BETA] Ultimate Blog

Post by travel » Sat Jan 16, 2016 6:07 pm

Thanks.

When I try to add new category, I see this information in ACP:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/ext/posey/ultimateblog/controller/admin_controller.php on line 382: Undefined variable: cat_row
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/ext/posey/ultimateblog/controller/admin_controller.php on line 383: Undefined variable: cat_row

User avatar
Hartenheer
Registered User
Posts: 743
Joined: Fri Jan 23, 2015 12:23 pm
Location: The Netherlands
Name: Willem Hartman
Contact:

Re: [BETA] Ultimate Blog

Post by Hartenheer » Sat Jan 16, 2016 6:12 pm

travel wrote:
Thanks.

When I try to add new category, I see this information in ACP:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/ext/posey/ultimateblog/controller/admin_controller.php on line 382: Undefined variable: cat_row
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/ext/posey/ultimateblog/controller/admin_controller.php on line 383: Undefined variable: cat_row
Try http://www.aquarium-zeewaterforum.info/feed.php/blog
Sorry English is not my native language :oops:
regards: Willem

https://bierfijnproevers.nl/bierforum

User avatar
Hartenheer
Registered User
Posts: 743
Joined: Fri Jan 23, 2015 12:23 pm
Location: The Netherlands
Name: Willem Hartman
Contact:

Re: [BETA] Ultimate Blog

Post by Hartenheer » Sat Jan 16, 2016 6:13 pm

Hartenheer wrote:Maybe I'm wrong,

See no notification when a new blog is written, Is there no mention?
No body ?
Sorry English is not my native language :oops:
regards: Willem

https://bierfijnproevers.nl/bierforum

travel
Registered User
Posts: 131
Joined: Sun Jan 11, 2015 7:21 pm

Re: [BETA] Ultimate Blog

Post by travel » Sat Jan 16, 2016 6:23 pm

I don't understand.
What do you mean?

User avatar
Hartenheer
Registered User
Posts: 743
Joined: Fri Jan 23, 2015 12:23 pm
Location: The Netherlands
Name: Willem Hartman
Contact:

Re: [BETA] Ultimate Blog

Post by Hartenheer » Sat Jan 16, 2016 6:53 pm

I thought you got error messages due to incorrect url
Sorry English is not my native language :oops:
regards: Willem

https://bierfijnproevers.nl/bierforum

travel
Registered User
Posts: 131
Joined: Sun Jan 11, 2015 7:21 pm

Re: [BETA] Ultimate Blog

Post by travel » Sat Jan 16, 2016 8:06 pm

Hartenheer wrote:I thought you got error messages due to incorrect url
Where to change to correct url?

After installation I see in user profiles option "most active in (topics)" is gone. :?

Locked

Return to “Abandoned Extensions”