[ABD] Topic Prefixes

Any abandoned Extensions will be moved to this forum.

WARNING: Extensions in this forum are not currently being supported or maintained by the original Extension author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: Extension Development Forum rules

WARNING: Extensions in this forum are not currently being supported nor updated by the original Extension author. Proceed at your own risk.
User avatar
stathisch
Registered User
Posts: 145
Joined: Fri Jul 24, 2009 11:33 am
Location: Greece
Contact:

[ABD] Topic Prefixes

Post by stathisch » Tue Feb 09, 2016 10:43 am

Extension Name: Topic Prefixes
Author: github.com/stathis stathisch

Extension Description: Adds topic prefixes to your topics, defined in each ACP/Forum. Aims to be compatible with Topic Prefix MOD for phpBB 3.0!
Extension Version: 1.0.0

Requirements: Please have the latest phpBB 3.1.x installed before trying this.

Bugs and new features: I would be happy for people to make pull requests for this MOD. Please keep it compatible with the old 3.0.x MOD though!

Notes:
  • I have tested this plugin on a board I administer with 130k topics after upgrading to phpBB 3.1 from 3.0 and it seems to work fine.
  • If you are using board3 portal you can make it show the prefixes in the recent list etc with some small changes - can provide the code, although still testing.
Extension Download: https://github.com/stathis/phpbb31-topi ... master.zip
Image
Last edited by stathisch on Mon Feb 15, 2016 10:05 am, edited 4 times in total.

Thunder_one
Registered User
Posts: 119
Joined: Sat May 09, 2015 11:00 pm

Re: [DEV] Topic Prefixes

Post by Thunder_one » Tue Feb 09, 2016 11:51 am

Thanks for the ext. I have built in my test board but I see in the Source view and in the view of forums no prefix.

When I create a new theme, then I can choose the prefix, but I see the prefix not in the forum view and not in the thread view.

User avatar
stathisch
Registered User
Posts: 145
Joined: Fri Jul 24, 2009 11:33 am
Location: Greece
Contact:

Re: [DEV] Topic Prefixes

Post by stathisch » Tue Feb 09, 2016 12:02 pm

Thunder_one wrote:Thanks for the ext. I have built in my test board but I see in the Source view and in the view of forums no prefix.

When I create a new theme, then I can choose the prefix, but I see the prefix not in the forum view and not in the thread view.
Hey, thanks for testing it.
I'm sure you've thought of it yourself, but just in case, like I too forget sometimes -- have you cleared your /cache/twig/ ?

Thunder_one
Registered User
Posts: 119
Joined: Sat May 09, 2015 11:00 pm

Re: [DEV] Topic Prefixes

Post by Thunder_one » Tue Feb 09, 2016 12:06 pm

Have I made but no change.

see pictures. There appears no prefix.

Image
Image

Exabot
Translator
Posts: 95
Joined: Sun Jan 18, 2015 8:21 pm
Location: Estonia

Re: [DEV] Topic Prefixes

Post by Exabot » Tue Feb 09, 2016 12:22 pm

phpBB 3.1.7-pl1

Code: Select all

SQL ERROR [ mysql4 ]

Incorrect integer value: 'Golf 2 (1983-1992)' for column 'topic_prefix' at row 1 [1366]

SQL

UPDATE phpbb_topics SET forum_id = 145, icon_id = 0, topic_title = 'Guest', topic_first_poster_name = 'argo', topic_type = 0, topic_time_limit = 0, poll_title = '', poll_start = 0, poll_max_options = 0, poll_length = 0, poll_vote_change = 0, topic_last_view_time = 1455020321, topic_attachment = 0, topic_prefix = 'Golf 2 (1983-1992)', wolfsblvt_poll_votes_hide = 1, wolfsblvt_poll_voters_show = 1, wolfsblvt_poll_voters_limit = 1, wolfsblvt_poll_show_ordered = 1, wolfsblvt_poll_max_value = 1, wolfsblvt_poll_total_value = 1 WHERE topic_id = 124941

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/driver.php
LINE: 855
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/mysql.php
LINE: 181
CALL: phpbb\db\driver\driver->sql_error()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/factory.php
LINE: 329
CALL: phpbb\db\driver\mysql->sql_query()

FILE: [ROOT]/includes/functions_posting.php
LINE: 1952
CALL: phpbb\db\driver\factory->sql_query()

FILE: [ROOT]/posting.php
LINE: 1403
CALL: submit_post()

User avatar
stathisch
Registered User
Posts: 145
Joined: Fri Jul 24, 2009 11:33 am
Location: Greece
Contact:

Re: [DEV] Topic Prefixes

Post by stathisch » Tue Feb 09, 2016 12:37 pm

Thunder_one wrote:Have I made but no change.

see pictures. There appears no prefix.

Image
Image
Please download the latest version from github and see it makes and difference. You can just replace listener.php for now.
Exabot wrote:phpBB 3.1.7-pl1

Code: Select all

SQL ERROR [ mysql4 ]

Incorrect integer value: 'Golf 2 (1983-1992)' for column 'topic_prefix' at row 1 [1366]

SQL

UPDATE phpbb_topics SET forum_id = 145, icon_id = 0, topic_title = 'Guest', topic_first_poster_name = 'argo', topic_type = 0, topic_time_limit = 0, poll_title = '', poll_start = 0, poll_max_options = 0, poll_length = 0, poll_vote_change = 0, topic_last_view_time = 1455020321, topic_attachment = 0, topic_prefix = 'Golf 2 (1983-1992)', wolfsblvt_poll_votes_hide = 1, wolfsblvt_poll_voters_show = 1, wolfsblvt_poll_voters_limit = 1, wolfsblvt_poll_show_ordered = 1, wolfsblvt_poll_max_value = 1, wolfsblvt_poll_total_value = 1 WHERE topic_id = 124941

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/driver.php
LINE: 855
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/mysql.php
LINE: 181
CALL: phpbb\db\driver\driver->sql_error()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/factory.php
LINE: 329
CALL: phpbb\db\driver\mysql->sql_query()

FILE: [ROOT]/includes/functions_posting.php
LINE: 1952
CALL: phpbb\db\driver\factory->sql_query()

FILE: [ROOT]/posting.php
LINE: 1403
CALL: submit_post()
Thanks for the feedback, on it.

User avatar
stathisch
Registered User
Posts: 145
Joined: Fri Jul 24, 2009 11:33 am
Location: Greece
Contact:

Re: [DEV] Topic Prefixes

Post by stathisch » Tue Feb 09, 2016 12:41 pm

Exabot, is this on a live forum where the old 3.0 MOD was installed?

Thunder_one
Registered User
Posts: 119
Joined: Sat May 09, 2015 11:00 pm

Re: [DEV] Topic Prefixes

Post by Thunder_one » Tue Feb 09, 2016 12:52 pm

Thanks stathisch. Now it works. :D

Thunder_one
Registered User
Posts: 119
Joined: Sat May 09, 2015 11:00 pm

Re: [DEV] Topic Prefixes

Post by Thunder_one » Tue Feb 09, 2016 12:55 pm

Would not it also possible the prefixes to display on the Forum site ?

User avatar
stathisch
Registered User
Posts: 145
Joined: Fri Jul 24, 2009 11:33 am
Location: Greece
Contact:

Re: [DEV] Topic Prefixes

Post by stathisch » Tue Feb 09, 2016 1:00 pm

Thunder_one wrote:Would not it also possible the prefixes to display on the Forum site ?
Where exactly? You mean here?

Image

Thunder_one
Registered User
Posts: 119
Joined: Sat May 09, 2015 11:00 pm

Re: [DEV] Topic Prefixes

Post by Thunder_one » Tue Feb 09, 2016 1:04 pm

Yes exactly. Tha'ts what I meant.

User avatar
stathisch
Registered User
Posts: 145
Joined: Fri Jul 24, 2009 11:33 am
Location: Greece
Contact:

Re: [DEV] Topic Prefixes

Post by stathisch » Tue Feb 09, 2016 1:08 pm

Thunder_one wrote:Yes exactly. Tha'ts what I meant.
I am working on that. :)

Just don't want to make the listing heavier by adding queries, so will probably add another field on the _forums table for what prefix the latest topic had.

Expect an update in the next couple of days!

Exabot
Translator
Posts: 95
Joined: Sun Jan 18, 2015 8:21 pm
Location: Estonia

Re: [DEV] Topic Prefixes

Post by Exabot » Tue Feb 09, 2016 1:13 pm

stathisch wrote:Exabot, is this on a live forum where the old 3.0 MOD was installed?
phpBB 3.1.7-pl1 and installed https://github.com/stathis/phpbb31-topi ... master.zip

User avatar
stathisch
Registered User
Posts: 145
Joined: Fri Jul 24, 2009 11:33 am
Location: Greece
Contact:

Re: [DEV] Topic Prefixes

Post by stathisch » Tue Feb 09, 2016 1:22 pm

Exabot wrote:
stathisch wrote:Exabot, is this on a live forum where the old 3.0 MOD was installed?
phpBB 3.1.7-pl1 and https://github.com/stathis/phpbb31-topi ... master.zip
The error you're getting is weird - it's indicating that the topic_prefix column takes an integer value, while my migration sets it as VARCHAR -- as you can see it has worked for Thunder_one for setting the prefix.

Did you have some other extension installed that used that column and was set as int?

Exabot
Translator
Posts: 95
Joined: Sun Jan 18, 2015 8:21 pm
Location: Estonia

Re: [DEV] Topic Prefixes

Post by Exabot » Tue Feb 09, 2016 1:31 pm

stathisch wrote:
Exabot wrote:
stathisch wrote:Exabot, is this on a live forum where the old 3.0 MOD was installed?
phpBB 3.1.7-pl1 and https://github.com/stathis/phpbb31-topi ... master.zip
The error you're getting is weird - it's indicating that the topic_prefix column takes an integer value, while my migration sets it as VARCHAR -- as you can see it has worked for Thunder_one for setting the prefix.

Did you have some other extension installed that used that column and was set as int?
Yes, clean board it works.

Locked

Return to “Abandoned Extensions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests