Page 3 of 4

Re: [3.2][DEV] Ultimate Teams

Posted: Wed Jan 03, 2018 7:21 pm
by eunaumtenhoid
NastyBoy wrote:
Wed Jan 03, 2018 4:12 pm
What you have planned so far is very good, but what bothers me is that if you are a member of a team what exactly are you doing? Therefore, my idea that the members can write messages, or post photos or videos so that you can keep the users in his team.
so every user nq you leave creates the example teams 10 times as soccer

in the forum you create groups: team moderator, team submoderator and team member and each user in these groups have different permissions depending on your creativity.

team:
1 journalists
2 publishers
3 event organizers
....

Re: [3.2][DEV] Ultimate Teams

Posted: Thu Jan 04, 2018 2:59 pm
by mrgoldy
Like I already mentioned, it is something I will look into.
However, it's for clans. You are not really 'supposed' to do anything. It's for wearing your clan tag, to show what team you are a part of.

Haven't had much time lately, so haven't worked on this extension any further.

Re: [3.2][DEV] Ultimate Teams

Posted: Sun Jan 07, 2018 10:21 pm
by NastyBoy
ok thank you.

Re: [3.2][DEV] Ultimate Teams

Posted: Mon Jan 08, 2018 11:36 am
by eunaumtenhoid
I thought of an option more for the ultimate points, look:
if activated this option charges a tax per month (x points) to the leader of the group, and can be activated in specific groups. what do you think?

Re: [3.2][DEV] Ultimate Teams

Posted: Wed Jan 10, 2018 1:58 pm
by donsenilo
Hello Mr.Goldy

I have a problem ...

I can't add a team (there's nowhere a button for that - like in your screenshot).
And btw.: when I set the permissions for the admin-group it does not override the permissions for the users in this group. So I had to set the permissions additionally for every admin.

Re: [3.2][DEV] Ultimate Teams

Posted: Fri Jan 12, 2018 12:26 pm
by donsenilo
donsenilo wrote:
Wed Jan 10, 2018 1:58 pm
Hello Mr.Goldy

I have a problem ...

I can't add a team (there's nowhere a button for that - like in your screenshot).
And btw.: when I set the permissions for the admin-group it does not override the permissions for the users in this group. So I had to set the permissions additionally for every admin.
I really don't want to be annoying but can someone help me please ?

Re: [3.2][DEV] Ultimate Teams

Posted: Sun Jan 14, 2018 7:56 pm
by donsenilo
Ok ...

I tried everything I could imagine, but nothing works.

Re: [3.2][DEV] Ultimate Teams

Posted: Mon Jan 15, 2018 4:46 pm
by mrgoldy
The permissions for this extension work like every other permission.
If you've set up the correct permissions (a YES with no NEVERs), you too can add a team.
The 'add team' button will show up on the 'Teams list' page.

Re: [3.2][DEV] Ultimate Teams

Posted: Tue Jan 16, 2018 4:35 pm
by donsenilo
posey wrote:
Mon Jan 15, 2018 4:46 pm
The permissions for this extension work like every other permission.
If you've set up the correct permissions (a YES with no NEVERs), you too can add a team.
The 'add team' button will show up on the 'Teams list' page.
Hi posey

These are the settings for the admin group:
Image
These are the settings for me (i'm an admin)
Image
This is the team option site:
Image
But as you can see: no button ...
Image

Sorry, I only can give you screenshots in german.

Re: [3.2][DEV] Ultimate Teams

Posted: Tue Jan 16, 2018 5:48 pm
by eunaumtenhoid
donsenilo wrote:
Tue Jan 16, 2018 4:35 pm
posey wrote:
Mon Jan 15, 2018 4:46 pm
The permissions for this extension work like every other permission.
If you've set up the correct permissions (a YES with no NEVERs), you too can add a team.
The 'add team' button will show up on the 'Teams list' page.
Hi posey

These are the settings for the admin group:
Image
These are the settings for me (i'm an admin)
Image
This is the team option site:
Image
But as you can see: no button ...
Image

Sorry, I only can give you screenshots in german.
did you test in the standard prosilver style?

Re: [3.2][DEV] Ultimate Teams

Posted: Tue Jan 16, 2018 6:12 pm
by donsenilo
You can now hear me swearing !!!
... at myself :shock:

Yes, I tested it and with the prosilver I see now the button.
It seems I have to do a lot of work ...

Thanks to eunaumtenhoid for your input.

EDIT:
I'm a little bit confused ...
I've activated the prosilver-style and changed to that style (where I could see the button).
After that I deactivated prosilver, changed to my style and now I also see the button.

And now another problem !
After trying to log in as another user I get this:

Code: Select all

SQL ERROR [ mysqli ]

Duplicate entry 'mrgoldy.ultimateteams.notification.type.ultimateteams' for key 'type' [1062]

SQL

INSERT INTO phpbb_notification_types (notification_type_name, notification_type_enabled) VALUES ('mrgoldy.ultimateteams.notification.type.ultimateteams', 1)

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/driver.php
LINE: 996
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php
LINE: 193
CALL: phpbb\db\driver\driver->sql_error()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/factory.php
LINE: 329
CALL: phpbb\db\driver\mysqli->sql_query()

FILE: [ROOT]/phpbb/notification/manager.php
LINE: 935
CALL: phpbb\db\driver\factory->sql_query()

FILE: [ROOT]/phpbb/notification/type/base.php
LINE: 109
CALL: phpbb\notification\manager->get_notification_type_id()

FILE: [ROOT]/phpbb/notification/manager.php
LINE: 887
CALL: phpbb\notification\type\base->set_notification_manager()

FILE: [ROOT]/phpbb/notification/manager.php
LINE: 857
CALL: phpbb\notification\manager->load_object()

FILE: [ROOT]/phpbb/notification/method/board.php
LINE: 229
CALL: phpbb\notification\manager->get_item_type_class()

FILE: [ROOT]/phpbb/notification/manager.php
LINE: 123
CALL: phpbb\notification\method\board->load_notifications()

FILE: [ROOT]/includes/functions.php
LINE: 4331
CALL: phpbb\notification\manager->load_notifications()

FILE: [ROOT]/index.php
LINE: 240
CALL: page_header()

Re: [3.2][DEV] Ultimate Teams

Posted: Wed Jan 24, 2018 5:23 pm
by Tarantino
Clean your cache that's an old and known phpbb bug that will appear always once. After clean cache it will not appear. Sometimes you need to edit config.php and change mysql to mysqli.

Cheers

Re: [3.2][DEV] Ultimate Teams

Posted: Thu Feb 01, 2018 1:50 pm
by donsenilo
Thank you very much for all your help.
Now it works (so far ;) ).

But I have a (little ?) request ...
It would be very helpful if I could add users manually to a team (without sending an invite and wait for their response).

Re: [3.2][DEV] Ultimate Teams

Posted: Tue Feb 06, 2018 7:08 pm
by donsenilo
And another idea ...

maybe it would be possible to send a message to all other members of the team ?

Re: [3.2][DEV] Ultimate Teams

Posted: Wed Feb 07, 2018 2:20 pm
by NastyBoy
take a look of the to Do List of this ext on the First post