[ABD] External Links

Any abandoned Extensions will be moved to this forum.

WARNING: Extensions in this forum are not currently being supported or maintained by the original Extension author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: Extension Development Forum rules

WARNING: Extensions in this forum are not currently being supported nor updated by the original Extension author. Proceed at your own risk.
User avatar
AbaddonOrmuz
Recognised Extension Developer
Posts: 884
Joined: Wed Dec 25, 2013 9:06 pm
Location: /dev/null
Name: Alfredo
Contact:

Re: [3.3][DEV] External Links

Post by AbaddonOrmuz »

L&R wrote:
Wed Jan 29, 2020 12:22 pm
With the latest release 0.3 internal(board) links go to new tabs as external do.
Can we have this in ACP menu like: open local links in new tab/same tab.
Well, that's in fact a bug.

I've updated functional test to prevent this error happens again.

It will be fixed in the next version.
Some of my phpBB extensions:
Image Imgur | :chart_with_upwards_trend: SEO Metadata | Image Markdown | :lock: Auto-lock Topics
:trophy: Check out all my validated extensions :trophy:

:penguin: Arch Linux user :penguin:
User avatar
AbaddonOrmuz
Recognised Extension Developer
Posts: 884
Joined: Wed Dec 25, 2013 9:06 pm
Location: /dev/null
Name: Alfredo
Contact:

Re: [3.3][DEV] External Links

Post by AbaddonOrmuz »

Version 0.4.0-dev released, see the first post for download link and changelog.
L&R wrote:
Wed Jan 29, 2020 12:22 pm
With the latest release 0.3 internal(board) links go to new tabs as external do.
It must be fixed now. please test.
Some of my phpBB extensions:
Image Imgur | :chart_with_upwards_trend: SEO Metadata | Image Markdown | :lock: Auto-lock Topics
:trophy: Check out all my validated extensions :trophy:

:penguin: Arch Linux user :penguin:
User avatar
L&R
Registered User
Posts: 41
Joined: Mon Oct 08, 2018 5:47 am

Re: [3.3][DEV] External Links

Post by L&R »

Works for me, tested and warning page as well.
Good job.

Warning page looks a little bit heavy for me, but we can easy simplify it in controller.php.
if you may need bg lang translation, please let me know.

Thanks once again.
LR
User avatar
AbaddonOrmuz
Recognised Extension Developer
Posts: 884
Joined: Wed Dec 25, 2013 9:06 pm
Location: /dev/null
Name: Alfredo
Contact:

Re: [3.3][DEV] External Links

Post by AbaddonOrmuz »

L&R wrote:
Fri Feb 07, 2020 6:28 am
Warning page looks a little bit heavy for me
Mmm... heavy? :thinking:
Some of my phpBB extensions:
Image Imgur | :chart_with_upwards_trend: SEO Metadata | Image Markdown | :lock: Auto-lock Topics
:trophy: Check out all my validated extensions :trophy:

:penguin: Arch Linux user :penguin:
User avatar
L&R
Registered User
Posts: 41
Joined: Mon Oct 08, 2018 5:47 am

Re: [3.3][DEV] External Links

Post by L&R »

I mean with lots of text in it, imho it should be very simple.
BR
rehleinkiller
Registered User
Posts: 2
Joined: Sat Feb 22, 2020 7:14 pm

Re: [3.3][DEV] External Links

Post by rehleinkiller »

Hi, i'm using version 0.4.0 and it's possible for me to reproduce the bug with the <p>-element from issue #8 (from the beginning of this thread). If the extension is enabled and i start a new content with a bbcode, quote etc. and a following text, than i can reproduce the issue. If i start the content with text, than bbcode and after this another text, everything is fine.

Example issue:

Code: Select all

[b]test fett[/b] nur mit einem leerzeichen getrennt

Code: Select all

<div class="content"><strong class="text-strong">test fett</strong><p> nur mit einem leerzeichen getrennt</p></div>
Example everything fine:

Code: Select all

test [b]fett [/b]test

Code: Select all

<div class="content">test <strong class="text-strong">fett </strong>test</div>
BR
Milunice259
Registered User
Posts: 69
Joined: Mon Apr 19, 2010 4:12 pm

Re: [3.3][DEV] External Links

Post by Milunice259 »

I don't know whether it's an error or not, there are some <p> tag appeared from nowhere in my content.
rehleinkiller
Registered User
Posts: 2
Joined: Sat Feb 22, 2020 7:14 pm

Re: [3.3][DEV] External Links

Post by rehleinkiller »

Milunice259 wrote:
Thu Feb 27, 2020 3:10 pm
I don't know whether it's an error or not, there are some <p> tag appeared from nowhere in my content.
I'm not sure if your post is an answer to my post. The issue i described before crashes the design/layout of the affected posts, so i'm really sure, that this is a bug and should be fixed. At the moment i disabled the extension, because the users "use" this bug really often.
Milunice259
Registered User
Posts: 69
Joined: Mon Apr 19, 2010 4:12 pm

Re: [3.3][DEV] External Links

Post by Milunice259 »

rehleinkiller wrote:
Wed Mar 04, 2020 9:31 am
Milunice259 wrote:
Thu Feb 27, 2020 3:10 pm
I don't know whether it's an error or not, there are some <p> tag appeared from nowhere in my content.
I'm not sure if your post is an answer to my post. The issue i described before crashes the design/layout of the affected posts, so i'm really sure, that this is a bug and should be fixed. At the moment i disabled the extension, because the users "use" this bug really often.
Same to me, disabled and wait
Milunice259
Registered User
Posts: 69
Joined: Mon Apr 19, 2010 4:12 pm

Re: [3.3][DEV] External Links

Post by Milunice259 »

Still waiting for the fix
Locked

Return to “Abandoned Extensions”