Rewrite Rule for app.php dont work

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
rockmartin
Registered User
Posts: 28
Joined: Tue Apr 26, 2016 7:00 am

Rewrite Rule for app.php dont work

Post by rockmartin » Thu Jan 12, 2017 8:11 am

Hello, since i update from 3.1.10 to 3.2 the rewrite rule for app.php dosent work.
In 3.1.10 the url for the rss feed are domain.com/feed and now domain.com/app.php/feed

Code in .htaccess

Code: Select all

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)$ app.php [QSA,L]
And yes i have activate the Rewrite Rule in the Admin area.

User avatar
Paul
Infrastructure Team Leader
Infrastructure Team Leader
Posts: 23721
Joined: Sat Dec 04, 2004 3:44 pm
Location: The netherlands.
Name: Paul Sohier
Contact:

Re: Rewrite Rule for app.php dont work

Post by Paul » Thu Jan 12, 2017 8:47 am

What doesn't work with it? What errors do you get?
Knock knock
Race condition
Who's there?

My BlogMy Photosmy phpBB Extensionscustom phpBB work & Development

rockmartin
Registered User
Posts: 28
Joined: Tue Apr 26, 2016 7:00 am

Re: Rewrite Rule for app.php dont work

Post by rockmartin » Thu Jan 12, 2017 8:58 am

In phpbb 3.2 i get a blank page.

EDIT:
If I activate php 5.6 for the hole site the mod_rewrite rules work correctly. But If I activate php 7, the rules no longer work.

Is there another rewrite_rule for php7 und phpBB 3.2?

User avatar
MohamedAG
Registered User
Posts: 107
Joined: Mon May 26, 2014 10:06 pm
Location: U.S.A.
Name: Moh Sal
Contact:

Re: Rewrite Rule for app.php dont work

Post by MohamedAG » Thu Aug 24, 2017 3:34 am

I had the same problem ... rewrite problem...

for me it was

No route found for "GET / .....

After many tries and hours of snooping the only thing that was able to fix it is

Turning off PHP-FPM (FastCGI Process Manager) for the site via WHM and going back to PHP FastCGI

now I am not getting this route error anymore.... hope that helps anyone that faces this problem.

azzurri
Registered User
Posts: 894
Joined: Fri Jul 21, 2006 7:48 pm

Re: Rewrite Rule for app.php dont work

Post by azzurri » Thu Sep 21, 2017 5:00 pm

Hi!

Not sure if my question belongs here, but I'm having some trouble with my feed. I'm trying to fetch the feed to my wordpress site on the same domain and I do get the posts but it should be able to fetch images as well but it doesnt. I know it did before.

When I write http://www.mysite.com/forum/feed.php I get this: the requested feature is not available for this board.

I have obviously activated the feed in my acp. Why do I get this message?

Thank you

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 18119
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Cardiff

Re: Rewrite Rule for app.php dont work

Post by Mick » Thu Sep 21, 2017 5:16 pm

azzurri wrote:
Thu Sep 21, 2017 5:00 pm
Not sure if my question belongs here,
Really? Please start your own topic.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

There are no ‘threads’ in phpBB, they are topics.
Forza Garibaldi

azzurri
Registered User
Posts: 894
Joined: Fri Jul 21, 2006 7:48 pm

Re: Rewrite Rule for app.php dont work

Post by azzurri » Thu Sep 21, 2017 8:12 pm

Ok

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 141 guests

cron