Default ProSilver not working in Mobile

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
algojia
Registered User
Posts: 10
Joined: Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

Default ProSilver not working in Mobile

Post by algojia » Wed Jan 18, 2017 3:13 am

Hi,

I am not using any extension on my board at all. Earlier I was running 3.1.10 and I did a 3.2 install with a new set of files.
a55bc26f-7d7d-4daf-af93-91bc773b5c73.jpg
This is the screenshot from my mobile. I was having the same problem on pc and could fix it by Ctrl + F5. I am not able to fix in my mobile browser chrome even after deleting all browser data.

Please help asap.

User avatar
_Vinny_
Style Customisations
Style Customisations
Posts: 8408
Joined: Tue Aug 11, 2009 12:45 am
Location: Brazil
Name: Marcus Vinicius
Contact:

Re: Default ProSilver not working in Mobile

Post by _Vinny_ » Wed Jan 18, 2017 3:37 am

Try click on Delete all board cookies link on footer.


If it does not work, click on the 3 points on top (on chrome), in the i icon (on chrome), site settings, and clear and reset site options.

algojia
Registered User
Posts: 10
Joined: Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

Re: Default ProSilver not working in Mobile

Post by algojia » Wed Jan 18, 2017 4:00 am

Thanks v much for reply. I tried reset site options in chrom, but still it is not working.

Also attaching screenshot from mobile Opera. In this also there are broken image icons on top.
81116839-ecd6-42c2-9432-01de82105982.jpg

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66848
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Default ProSilver not working in Mobile

Post by Lumpy Burgertushie » Wed Jan 18, 2017 4:40 am

you need to hard refresh your browser to clear the cache of the 3.1 css for the first issue. ctrl+f5

also, make sure that your style is for 3.2 and not for 3.1


robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

algojia
Registered User
Posts: 10
Joined: Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

Re: Default ProSilver not working in Mobile

Post by algojia » Wed Jan 18, 2017 4:59 am

Lumpy Burgertushie wrote:
Wed Jan 18, 2017 4:40 am
you need to hard refresh your browser to clear the cache of the 3.1 css for the first issue. ctrl+f5
Hey I mentioned in first post that Ctrl + F5 is not working.
Also, I did fresh file setup of 3.2 so there is no chance of 3.1 files being used. Just to be sure, I again deleted old prosilver directory, and uploaded fresh files.

It is not working. My board is live and I am beginning to panic.

User avatar
_Vinny_
Style Customisations
Style Customisations
Posts: 8408
Joined: Tue Aug 11, 2009 12:45 am
Location: Brazil
Name: Marcus Vinicius
Contact:

Re: Default ProSilver not working in Mobile

Post by _Vinny_ » Wed Jan 18, 2017 5:53 am

Try this again: https://support.google.com/chrome/answe ... l=en&oco=0
algojia wrote:
Wed Jan 18, 2017 4:59 am
My board is live and I am beginning to panic.
Do not worry, it's not a problem in your board, it's a problem with your browser. On my PC and mobile your board works fine.

algojia
Registered User
Posts: 10
Joined: Sat Jan 14, 2017 4:42 pm

Re: Default ProSilver not working in Mobile

Post by algojia » Wed Jan 18, 2017 6:03 am

Thanks Vinny, appreciate very much your time.

I tried all that, but its not working.

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21676
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Cardiff

Re: Default ProSilver not working in Mobile

Post by Mick » Wed Jan 18, 2017 10:33 am

_Vinny_ wrote:
Wed Jan 18, 2017 5:53 am
it's a problem with your browser. On my PC and mobile your board works fine
Ditto.

Did you try purging the cache from the ACP or delete everything from the /cache folder except index.htm and .htaccess?
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

User avatar
cYbercOsmOnauT
Registered User
Posts: 362
Joined: Wed Jun 16, 2004 8:22 am
Location: Goettingen, Germany
Name: Tekin Birdüzen

Re: Default ProSilver not working in Mobile

Post by cYbercOsmOnauT » Thu Jan 26, 2017 10:37 am

We have the same problem atm. Even on Google Cache it looks totally broken. Looking into the source I saw that Google uses the old HTML in its Cache but loads the new CSS files from our server.

We also have a <if mod_expires.c> section on our domain root where we set the cache for media files (also css) to now plus one weeks. This results in users who see the new html with old css.
phpBB-installation and reparation. Prof. PHP coding with function guarantee. Just contact me at: t.birduezen@web-coding.eu.
Ex-German Support Team Member | phpBB Development Environment

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”