Error message when sending Private Messages...

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
the Jabberwock
Registered User
Posts: 11
Joined: Sat May 27, 2017 1:22 am

Error message when sending Private Messages...

Post by the Jabberwock » Sat May 27, 2017 1:45 am

Hello,

We recently upgraded from an old phpBB version to version 3.2.0. I did not do the import/upgrade myself, but am attempting to get some guidance on fixing a few issues which we are having. Thanks in advance for any help!

When any registered forum user attempts to send a Private Message to another user, the message DOES get sent, however they receive the following error which takes over the entire screen:

Fatal error: Uncaught Twig_Error_Loader: The "" directory does not exist. in /kunden/418387_82178/webseiten/coeforum/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php:94 Stack trace: #0 /kunden/418387_82178/webseiten/coeforum/phpbb/template/twig/loader.php(110): Twig_Loader_Filesystem->addPath(false, '__main__') #1 /kunden/418387_82178/webseiten/coeforum/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php(76): phpbb\template\twig\loader->addPath('./language/en_u...', '__main__') #2 /kunden/418387_82178/webseiten/coeforum/phpbb/template/twig/twig.php(236): Twig_Loader_Filesystem->setPaths(Array) #3 /kunden/418387_82178/webseiten/coeforum/includes/functions_messenger.php(697): phpbb\template\twig\twig->set_custom_style(Array, Array) #4 /kunden/418387_82178/webseiten/coeforum/includes/functions_messenger.php(281): messenger->set_template_paths(Array, Array) #5 /kunden/418387_82178/webseiten/coeforum/phpbb/notification/method/messenger_base.php(100): messenger->template('privmsg_notify', 'en_us', './language/en_u...', '') #6 /kunde in /kunden/418387_82178/webseiten/coeforum/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php on line 94
Last edited by bonelifer on Sat May 27, 2017 4:54 am, edited 1 time in total.

User avatar
david63
Registered User
Posts: 16534
Joined: Thu Dec 19, 2002 8:08 am
Location: Lancashire, UK
Name: David Wood
Contact:

Re: Error message when sending Private Messages...

Post by david63 » Sat May 27, 2017 7:17 am

I am guessing that you are using the en-us language pack. Did you also upgrade your language pack when you upgraded your phpBB version as there are known issues with some of the earlier versions of that language pack.
David
Remember: You only know what you know and - you don't know what you don't know!
My CDB Contributions | How to install an extension
I will not be accepting translations for any of my extensions in Github - please post any translations in the appropriate topic.
No support requests via PM or email as they will be ignored

the Jabberwock
Registered User
Posts: 11
Joined: Sat May 27, 2017 1:22 am

Re: Error message when sending Private Messages...

Post by the Jabberwock » Wed Jun 28, 2017 3:49 pm

david63 wrote:
Sat May 27, 2017 7:17 am
I am guessing that you are using the en-us language pack. Did you also upgrade your language pack when you upgraded your phpBB version as there are known issues with some of the earlier versions of that language pack.
Sorry for the delayed response. We did uninstall our language pack and this fixed the problem.

Thanks for your help!

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”