How to get attachment to show on Facebook or Twitter when sharing?

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
User avatar
onomoney
Registered User
Posts: 99
Joined: Sun Sep 09, 2007 5:03 pm
Location: Las Vegas NV.
Contact:

How to get attachment to show on Facebook or Twitter when sharing?

Post by onomoney » Tue Oct 17, 2017 6:48 pm

From my search I haven't found much on this subject.
When sharing a post on Facebook, Twitter or social sites in general the share does not pull the image from the post just the text and title.

Do I have a setting wrong?
Or is there something else that people are doing to get this to show on a share?

Thanks
BW
Any man can make mistakes, but
only an idiot persists in his errors

Ginger Roots Media
Off The Jacks

User avatar
Elias
Registered User
Posts: 4530
Joined: Sat Feb 25, 2006 4:31 pm
Location: In the Water!
Name: Elias
Contact:

Re: How to get attachment to show on Facebook or Twitter when sharing?

Post by Elias » Tue Oct 24, 2017 2:33 am

How are you sharing the post on Facebook and Twitter?

Thanks
"Mystery creates wonder, and wonder is the basis of man's desire to understand." - Neil Armstrong
|Installing Extensions|Writing Extensions|Extension Validation Policy|

User avatar
onomoney
Registered User
Posts: 99
Joined: Sun Sep 09, 2007 5:03 pm
Location: Las Vegas NV.
Contact:

Re: How to get attachment to show on Facebook or Twitter when sharing?

Post by onomoney » Mon Nov 06, 2017 7:21 pm

Been messing with this for sometime and think I have the answer.
Mind you all that Most of these Social sites are not real user friendly and Facebook especially is the worst.
Pretty soon nobody will be able to see your posts even if you get to post what you want.
We have about 2% of our friends getting posts in our stream, verified by 3 other people.

ANYWAY enough ranting, To get images/attachments to show.
I went into Attachment Settings - Allow/Deny list: and clicked Allow.
Supposedly this is for when Secure Downloads are not enabled.
But for me by clicking on Allow attachments are posting fine.

Don't know but it's working
Any man can make mistakes, but
only an idiot persists in his errors

Ginger Roots Media
Off The Jacks

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: hewmac06 and 13 guests