3.1 to 3.2 error

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
User avatar
Uncharted Nebula
Registered User
Posts: 3
Joined: Thu Oct 26, 2017 2:51 pm

3.1 to 3.2 error

Post by Uncharted Nebula » Thu Oct 26, 2017 3:05 pm

Hi,
I tried to update from 3.1.9 to 3.2.1 using this guide https://www.phpbb.com/support/docs/en/3 ... upgrade31/

I followed it exactly up to 12. - but when I open my forum/install, it shows these errors:
Warning: require(/data/web/virtuals/138453/virtual/www/subdom/magic/vendor/composer/ClassLoader.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/web/virtuals/138453/virtual/www/subdom/magic/vendor/composer/autoload_real.php on line 12

Warning: require(/data/web/virtuals/138453/virtual/www/subdom/magic/vendor/composer/ClassLoader.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/web/virtuals/138453/virtual/www/subdom/magic/vendor/composer/autoload_real.php on line 12

Fatal error: require(): Failed opening required '/data/web/virtuals/138453/virtual/www/subdom/magic/vendor/composer/ClassLoader.php' (include_path='.:/data/web/virtuals/138453/virtual') in /data/web/virtuals/138453/virtual/www/subdom/magic/vendor/composer/autoload_real.php on line 12
I have no idea how to fix this, I tried putting the files autoload_real and autoload back from the backup files, there's still error... The files seem quite similar to me, there's only different number :/
Any idea what to do now? My forum is at a subdomen magic.clockwork.cz
Last edited by Mick on Thu Oct 26, 2017 5:41 pm, edited 1 time in total.
Reason: Moved from converters

User avatar
_Vinny_
Style Customisations
Style Customisations
Posts: 7083
Joined: Tue Aug 11, 2009 12:45 am
Location: Brazil
Name: Marcus Vinicius
Contact:

Re: 3.1 to 3.2 error

Post by _Vinny_ » Fri Oct 27, 2017 7:59 am

Some files seem to be missing. Make sure you've uploaded all the files correctly. Repeat step 11 carefully.

User avatar
Uncharted Nebula
Registered User
Posts: 3
Joined: Thu Oct 26, 2017 2:51 pm

Re: 3.1 to 3.2 error

Post by Uncharted Nebula » Fri Oct 27, 2017 2:38 pm

I did this twice, nothing :/

User avatar
Uncharted Nebula
Registered User
Posts: 3
Joined: Thu Oct 26, 2017 2:51 pm

Re: 3.1 to 3.2 error

Post by Uncharted Nebula » Fri Oct 27, 2017 7:39 pm

O-oh... I tried uploading the old files back because I gave up but now the same erors show up, even though the old files are back in place D: I'm starting to panic, what should I do now?

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: david63, Dunnocks, e2linuxos, jehem, Mike63740, patrick1963 and 151 guests

cron