Notification settings page not working

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
PELP
Registered User
Posts: 56
Joined: Sun Nov 22, 2015 4:14 pm
Name: Poul Erik Lind Pedersen

Notification settings page not working

Post by PELP » Sun Dec 17, 2017 5:35 am

On the board I am managing, [url]hhtps://www.dfac.dk/fritforum [/url], the notification settings page in UCP gives the HTTP 500 error. We have recently updated to php 7.0, phpBB 3.2.1 and implemented SSL. When the error has arrisen I do not know. It was just observed by a user yesterday.

To me it sounds like a glitch in the code, which has not been touched.

Any suggestions?

janus_zonstraal
Registered User
Posts: 1980
Joined: Sat Aug 30, 2014 1:30 pm

Re: Notification settings page not working

Post by janus_zonstraal » Sun Dec 17, 2017 7:42 am

You forgot the redirect from http to https

And about the notification, is it the same in prosilver?

Because there is no we_universal style for 3.2 (that I know)
Sorry! My English is bat ;) !!!

PELP
Registered User
Posts: 56
Joined: Sun Nov 22, 2015 4:14 pm
Name: Poul Erik Lind Pedersen

Re: Notification settings page not working

Post by PELP » Tue Dec 19, 2017 3:46 pm

Thanks Janus,

I´m not sure bout the "forgot to redirect". Everything else works in SSL. And I don´t think that that is the problem, because I found the culprit. It´s an extention, Advanced Polls, that I had to update along with 3.2.1. because the old version wouldn´t work with 3.2.1. I know it´s not approved yet, and will post my problem where the extention is discussed.

As for WE_universal, I know it hasn´t been approved for 3.2.1 because the original author has abandonned it, but a new author has picked up where he left off and revised it for 3.2.1 - but it´s still not official.

janus_zonstraal
Registered User
Posts: 1980
Joined: Sat Aug 30, 2014 1:30 pm

Re: Notification settings page not working

Post by janus_zonstraal » Tue Dec 19, 2017 4:29 pm

This is "also" working, so you have to make a redirect to https ;)

Code: Select all

http://www.dfac.dk/fritforum/
Sorry! My English is bat ;) !!!

Selective
Registered User
Posts: 183
Joined: Sat Apr 19, 2014 10:30 am

Re: Notification settings page not working

Post by Selective » Tue Dec 19, 2017 5:04 pm

If you are using https on your domain, then make sure https is forced in the (.htaccess) file for the forum also, so no matter what url people type or click on, the login page will always be https. If you don't, then people can still login under an http url address and that will cause major problems.

The (http / https) option in the ACP, that needs to be switched also, but it is better to leave that at http until you have a chance to fix the (.htaccess) file first. Then do the ACP option last.

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: detection, janus_zonstraal, Tarantino and 35 guests