Update from 3.1.10 to 3.2.2 failed

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
User avatar
Stoker 4.0
Registered User
Posts: 1480
Joined: Sun Feb 13, 2011 1:33 pm
Location: Funen, Denmark
Name: Ulrik Christensen
Contact:

Update from 3.1.10 to 3.2.2 failed

Post by Stoker 4.0 » Tue Jan 16, 2018 3:58 pm

Hello,

I have failed to update my 10 year old board both the "normal" way using the browser and the CLI using this guide:
https://www.phpbb.com/support/docs/en/3 ... upgrade31/

After nothing happens for a while, the ssh client times out.
This is how far the cli goes when updating:

Code: Select all

Installed Schema: \phpbb\db\migration\data\v320\dev; Time: 0.00 seconds
Installed Data: \phpbb\db\migration\data\v320\dev; Time: 0.00 seconds
Installed Schema: \phpbb\db\migration\data\v320\allowed_schemes_links; Time: 0.00 seconds
Installed Data: \phpbb\db\migration\data\v320\allowed_schemes_links; Time: 0.00 seconds
Installed Schema: \phpbb\db\migration\data\v320\text_reparser; Time: 0.00 seconds
Installed Data: \phpbb\db\migration\data\v320\text_reparser; Time: 1.41 seconds
Installed Schema: \phpbb\db\migration\data\v320\announce_global_permission; Time: 0.00 seconds
Installed Data: \phpbb\db\migration\data\v320\announce_global_permission; Time: 0.37 seconds
Installed Schema: \phpbb\db\migration\data\v320\remove_profilefield_wlm; Time: 0.03 seconds
Installed Data: \phpbb\db\migration\data\v320\remove_profilefield_wlm; Time: 0.00 seconds
Installed Schema: \phpbb\db\migration\data\v320\font_awesome_update; Time: 0.00 seconds
Installed Data: \phpbb\db\migration\data\v320\font_awesome_update; Time: 0.00 seconds
Installed Schema: \phpbb\db\migration\data\v320\icons_alt; Time: 0.01 seconds
Installed Data: \phpbb\db\migration\data\v320\icons_alt; Time: 0.00 seconds
Installed Schema: \phpbb\db\migration\data\v320\log_post_id; Time: 3.95 seconds
Installed Data: \phpbb\db\migration\data\v320\log_post_id; Time: 0.00 seconds
Installed Schema: \phpbb\db\migration\data\v320\remove_outdated_media; Time: 0.00 seconds
Installed Data: \phpbb\db\migration\data\v320\remove_outdated_media; Time: 0.00 seconds
Installed Schema: \phpbb\db\migration\data\v320\notifications_board; Time: 0.00 seconds
Installed Data: \phpbb\db\migration\data\v320\notifications_board; Time: 1.55 seconds
Installed Schema: \phpbb\db\migration\data\v320\v320a1; Time: 0.00 seconds
Installed Data: \phpbb\db\migration\data\v320\v320a1; Time: 0.00 seconds
Installed Schema: \phpbb\db\migration\data\v320\v320a2; Time: 0.00 seconds
Installed Data: \phpbb\db\migration\data\v320\v320a2; Time: 0.00 seconds
Installed Schema: \phpbb\db\migration\data\v320\oauth_states; Time: 0.22 seconds
Installed Data: \phpbb\db\migration\data\v320\oauth_states; Time: 0.00 seconds
In ACP board version is 3.2.0-a2 after trying to update. So I guess that is where it stops
PHP Version 5.4.45-0+deb7u11

Any suggestions?

User avatar
Stoker 4.0
Registered User
Posts: 1480
Joined: Sun Feb 13, 2011 1:33 pm
Location: Funen, Denmark
Name: Ulrik Christensen
Contact:

Re: Update from 3.1.10 to 3.2.2 failed

Post by Stoker 4.0 » Wed Jan 17, 2018 6:15 pm

bump

User avatar
Stoker 4.0
Registered User
Posts: 1480
Joined: Sun Feb 13, 2011 1:33 pm
Location: Funen, Denmark
Name: Ulrik Christensen
Contact:

Re: Update from 3.1.10 to 3.2.2 failed

Post by Stoker 4.0 » Wed Jan 17, 2018 7:19 pm

Fixed with this one: viewtopic.php?f=556&t=2453611

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: Exclusive, hairyaardvark, johnnycashy, Lumpy Burgertushie, mainevette, v12mike and 45 guests