[SPLIT FROM] ACP Blank page after new install

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
User avatar
Jeumpanews
Registered User
Posts: 68
Joined: Sun Feb 04, 2018 2:36 pm
Location: somewhere
Name: Gen X
Contact:

Re: [SPLIT FROM] ACP Blank page after new install

Post by Jeumpanews » Mon Feb 05, 2018 8:48 pm

Is frustrating, I never have any issues installing phpbb before, well not on bluehost server and not phpbb 3.2.2. of course, but the late previous version
Last edited by Jeumpanews on Mon Feb 05, 2018 8:52 pm, edited 1 time in total.
Newbie :D

User avatar
Jeumpanews
Registered User
Posts: 68
Joined: Sun Feb 04, 2018 2:36 pm
Location: somewhere
Name: Gen X
Contact:

Re: [SPLIT FROM] ACP Blank page after new install

Post by Jeumpanews » Mon Feb 05, 2018 8:50 pm

By the way, I tried refreshing it several times and still no go :roll:
Newbie :D

User avatar
Jeumpanews
Registered User
Posts: 68
Joined: Sun Feb 04, 2018 2:36 pm
Location: somewhere
Name: Gen X
Contact:

Re: [SPLIT FROM] ACP Blank page after new install

Post by Jeumpanews » Mon Feb 05, 2018 9:22 pm

I got this here viewtopic.php?f=466&t=2298271
Try opening the board’s /cache folder on the server and delete everything except index.htm and .htaccess.
In my cache folder there are 2 folders, which is installer and production. Can this be the issue? And can I delete it?
Newbie :D

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 64875
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: [SPLIT FROM] ACP Blank page after new install

Post by Lumpy Burgertushie » Tue Feb 06, 2018 2:06 am

yes, delete those two folders.

rob ert
I am available for custom work on a donation basis. Please send me a PM with your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

OK, so what's the speed of dark?

User avatar
Jeumpanews
Registered User
Posts: 68
Joined: Sun Feb 04, 2018 2:36 pm
Location: somewhere
Name: Gen X
Contact:

Re: [SPLIT FROM] ACP Blank page after new install

Post by Jeumpanews » Tue Feb 06, 2018 8:34 am

Lumpy Burgertushie wrote:
Tue Feb 06, 2018 2:06 am
yes, delete those two folders.

rob ert
I delete both files but I still can't access ACP, any other suggestions that I can possibly try? :roll:
Newbie :D

User avatar
Jeumpanews
Registered User
Posts: 68
Joined: Sun Feb 04, 2018 2:36 pm
Location: somewhere
Name: Gen X
Contact:

Re: [SPLIT FROM] ACP Blank page after new install

Post by Jeumpanews » Tue Feb 06, 2018 9:23 am

I have ask for support from my hosting but they can't give me the server error log because I am on shared hosting. :roll:
Newbie :D

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 68241
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: [SPLIT FROM] ACP Blank page after new install

Post by KevC » Tue Feb 06, 2018 9:28 am

That sounds like rubbish. I'm on shared hosting with my boards and I have access to the logs in my cpanel. There's a whole section in it called logs.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

User avatar
Jeumpanews
Registered User
Posts: 68
Joined: Sun Feb 04, 2018 2:36 pm
Location: somewhere
Name: Gen X
Contact:

Re: [SPLIT FROM] ACP Blank page after new install

Post by Jeumpanews » Tue Feb 06, 2018 9:31 am

KevC wrote:
Tue Feb 06, 2018 9:28 am
That sounds like rubbish. I'm on shared hosting with my boards and I have access to the logs in my cpanel. There's a whole section in it called logs.
They are not helping me much really :cry: I will screen capture for you the last error log from my cpanel after this, the date was 3rd february 2018.
Newbie :D

User avatar
Jeumpanews
Registered User
Posts: 68
Joined: Sun Feb 04, 2018 2:36 pm
Location: somewhere
Name: Gen X
Contact:

Re: [SPLIT FROM] ACP Blank page after new install

Post by Jeumpanews » Tue Feb 06, 2018 9:37 am

This is the error log from my cpanel

Image
Newbie :D

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 68241
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: [SPLIT FROM] ACP Blank page after new install

Post by KevC » Tue Feb 06, 2018 9:40 am

That's all for wordpress and it's not the SERVER error log.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

User avatar
Jeumpanews
Registered User
Posts: 68
Joined: Sun Feb 04, 2018 2:36 pm
Location: somewhere
Name: Gen X
Contact:

Re: [SPLIT FROM] ACP Blank page after new install

Post by Jeumpanews » Tue Feb 06, 2018 9:48 am

Sometimes I just want to be polite and I don't want to caught in useless argument with my hosting support team because I know their position is just doing what the SOP says, so asking them to do what their not supposed to is pointless.

I know I am on shared hosting but I can see with ease all other users error as well

Image

Anyway, this my last talk is useless too, but just saying, I mean I really need to install a forum for the site since I have SOP too but they are not helping me much :|

No I am beginning to see things :lol:
Newbie :D

User avatar
Jeumpanews
Registered User
Posts: 68
Joined: Sun Feb 04, 2018 2:36 pm
Location: somewhere
Name: Gen X
Contact:

Re: [SPLIT FROM] ACP Blank page after new install

Post by Jeumpanews » Tue Feb 06, 2018 9:50 am

KevC wrote:
Tue Feb 06, 2018 9:40 am
That's all for wordpress and it's not the SERVER error log.
That's all what is available from my cpanel currently, because there are two buttons saying access log and error log, unless I miss something again
Newbie :D

User avatar
Jeumpanews
Registered User
Posts: 68
Joined: Sun Feb 04, 2018 2:36 pm
Location: somewhere
Name: Gen X
Contact:

Re: [SPLIT FROM] ACP Blank page after new install

Post by Jeumpanews » Tue Feb 06, 2018 10:00 am

This is what available for statistics in my cpanel

Image
Newbie :D

User avatar
Jeumpanews
Registered User
Posts: 68
Joined: Sun Feb 04, 2018 2:36 pm
Location: somewhere
Name: Gen X
Contact:

Re: [SPLIT FROM] ACP Blank page after new install

Post by Jeumpanews » Tue Feb 06, 2018 10:06 am

After I watch the link, my eyes burst in tears, my chin shakes, my lips smile in shame and I felt my ship is sinking to a bottomless ocean :(

http://tutorials.bluehost.com/phpbb/
Newbie :D

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 68241
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: [SPLIT FROM] ACP Blank page after new install

Post by KevC » Tue Feb 06, 2018 10:11 am

What's in that error logs bit?
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: chanlon1, invenio, Jack_Kane, janus_zonstraal, Majestic-12 [Bot], Noxwizard, Paula Joann and 35 guests