Page 2 of 2

Re: Crap.

Posted: Wed Feb 07, 2018 11:51 pm
by Lumpy Burgertushie
as long as you have the db backup to restore from.


robert

Re: Crap.

Posted: Thu Feb 08, 2018 2:23 am
by Furball Zen
Ok, i dumped the 3.2.1 files back with the rebuild config.php and went to /install and it wanted to ONLY update the db, so i did and im back up. So, in the past, you just did the "old version to new version" update files, are you saying NOT to do that anymore? Because you have a 3.2.1_to_3.2.2.

Re: Crap.

Posted: Thu Feb 08, 2018 3:41 am
by Lumpy Burgertushie
you use the full package, not the update package. just like you were going to do a new install except that you run the database update as you just did:

https://www.phpbb.com/support/docs/en/3 ... ating-32x/

you follow those instructions exactly and in order for each update to 3.2

don't know what the process will be with 3.3 +


robert

Re: Crap.

Posted: Thu Feb 08, 2018 3:49 am
by Furball Zen
I did that, it completed and now when i go to the Board Index, nothing but a white screen. Ive purged the board cache, my browser cache and all i can find on the web is suggestions from years and years ago. Ive been with phpBB for years and this version seems to be total shit so far.

Re: Crap.

Posted: Thu Feb 08, 2018 3:50 am
by Furball Zen
Is it possible that style ne-blackgreen isnt for 3.2.2 yet?

Re: Crap.

Posted: Thu Feb 08, 2018 3:57 am
by Lumpy Burgertushie
yes.

part of the process listed at that link above is to switch back to prosilver before you do the update.

what is the link to your board so we can see what you have.?

robert

Re: Crap.

Posted: Thu Feb 08, 2018 4:14 am
by Furball Zen
pcmodul.us/forum

I tried deleting all the files save for config.php and copied over 3.2.1 files and it still says its 3.2.2 in the ACP. Grrr...

Re: Crap.

Posted: Thu Feb 08, 2018 4:36 am
by Furball Zen
Sigh... you can mark this as fixed now. Contrary to what you said Lumpy, there was no mention of making sure Prosilver was set to the default style prior to this. I kept getting white screens even after deleting and updating and reinstalling the latest version. So i started FROM scratch again, changing to Prosilver and then following the update directions and then installing ne-blackgreen and it all works now. Thanks again for all your guys' help, you and Steve are relentless lol.

Re: Crap.

Posted: Thu Feb 08, 2018 6:04 am
by Lumpy Burgertushie
well, how about that. just about every other set of instructions for updating says that but this one.
sorry for the bad info.

glad you got it sorted out.

robert

Re: Crap.

Posted: Thu Feb 08, 2018 1:09 pm
by Furball Zen
Lumpy Burgertushie wrote:
Thu Feb 08, 2018 6:04 am
well, how about that. just about every other set of instructions for updating says that but this one.
sorry for the bad info.

glad you got it sorted out.

robert
Yea me too, thanks again :)