Problem with my forum

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
CoutovyLp
Registered User
Posts: 2
Joined: Thu Mar 15, 2018 7:28 pm

Problem with my forum

Post by CoutovyLp » Thu Mar 15, 2018 7:32 pm

Hello. I created for my web forum. I registered at the beginning of the installation as an administrator. When I changed the Czech language forum, I opted out. I wanted to go back and write that the data is wrong. If I want to send "Forgot password", it says "The form sent is invalid. Please try sending it again". I just enter the correct information: /

User avatar
HiFiKabin
Community Team Member
Community Team Member
Posts: 3338
Joined: Wed May 14, 2014 9:10 am
Location: Swearing at the PC, UK
Name: James
Contact:

Re: Problem with my forum

Post by HiFiKabin » Thu Mar 15, 2018 7:41 pm

Please fill out the Support Request Template and post it back here to enable us to assist you better.

CoutovyLp
Registered User
Posts: 2
Joined: Thu Mar 15, 2018 7:28 pm

Re: Problem with my forum

Post by CoutovyLp » Thu Mar 15, 2018 7:51 pm

Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.2.2
What is your board's URL? http://www.forum.minetube.cz/
Who do you host your board with? wedos.cz
How did you install your board? I used a download package provided by another website
What is the most recent action performed on your board? Fresh Install
Is registration required to reproduce this issue? No
Do you have any MODs installed? No
Do you have any extensions installed? No
What styles do you currently have installed? 3.2.2
What language(s) is your board currently using? No answer given
Which database type/version are you using? I Don't Know
What is your level of experience? New to PHP and phpBB
What actions did you take (updating your board; installing a MOD, style or extension; etc.) prior to this problem becoming noticeable? I changed from the English language to the Czech language and decided to make the changes.
Please describe your problem. Hello. I created for my web forum. I registered at the beginning of the installation as an administrator. When I changed the Czech language forum, I opted out. I wanted to go back and write that the data is wrong. If I want to send "Forgot password", it says "The form sent is invalid. Please try sending it again". I just enter the correct information: /
Generated by SRT Generator

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 20366
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Cardiff

Re: Problem with my forum

Post by Mick » Fri Mar 16, 2018 9:00 am

CoutovyLp wrote:
Thu Mar 15, 2018 7:51 pm
How did you install your board? I used a download package provided by another website
Because you aren’t using the files from here it’s very difficult to troubleshoot your board as we don’t know what’s been done to the files. In the first place you should contact whoever supplied your software and see if they can sort it out but, if not, I suggest you delete what you have and reinstall using the files from here. This is typical of third party installers.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

There are no ‘threads’ in phpBB, they are topics.

User avatar
warmweer
Registered User
Posts: 1466
Joined: Fri Jul 04, 2003 6:34 am
Location: Van Allen Belt ... well actually Belgium

Re: Problem with my forum

Post by warmweer » Fri Mar 16, 2018 12:43 pm

CoutovyLp wrote:
Thu Mar 15, 2018 7:51 pm
Support Request Template

Please describe your problem. Hello. I created for my web forum. I registered at the beginning of the installation as an administrator. When I changed the Czech language forum, I opted out. I wanted to go back and write that the data is wrong. If I want to send "Forgot password", it says "The form sent is invalid. Please try sending it again". I just enter the correct information: /
Generated by SRT Generator
Seeing that your forum is new and still empty: the quickest way of solving this is to delete the forum and reinstall (using the files downloaded from phpBB.com).
A bug is a feature that hasn't made it to the manual (yet)

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: Brf, {S'PORT}_Skillz and 22 guests