Board display problem in firefox ( only )

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
bandbsat
Registered User
Posts: 23
Joined: Tue Sep 20, 2011 12:56 pm

Board display problem in firefox ( only )

Post by bandbsat » Fri Mar 16, 2018 10:05 pm

.

Hi to all !!
..never happend
I have a big problem whit fiorefox
from when I have updated it to 3.2.2 version on firefox I cant see anything of the board
see the pic to understand better what i mean

Tried all things in ff cache , cookie , addons , reinstallation ..but no luck at all
It happends ONLY whit firefox Opera , Chrome , IE , Chromium all OK !!
1.png

User avatar
david63
Jr. Extension Validator
Posts: 14443
Joined: Thu Dec 19, 2002 8:08 am
Location: Lancashire, UK
Name: David Wood
Contact:

Re: Board display problem in firefox ( only )

Post by david63 » Fri Mar 16, 2018 10:07 pm

Can we have a link to your board please so we can see what is happening
David
Remember: You only know what you know and - you don't know what you don't know!
My CDB Contributions | How to install an extension
I will not be accepting translations for any of my extensions in Github - please post any translations in the appropriate topic.
No support requests via PM or email as they will be ignored

User avatar
3Di
Registered User
Posts: 12685
Joined: Mon Apr 04, 2005 11:09 pm
Location: Milan (IT) Frankfurt (DE)
Name: Marco
Contact:

Re: Board display problem in firefox ( only )

Post by 3Di » Fri Mar 16, 2018 10:10 pm

Delete your Bowser's cache, it works fine by my side http://bandbsat.com/forum/
Want to compensate me for my interest? Donate
Please PM me only to request paid works. Thx.
Extensions, Scripts, MOD porting, Update/Upgrades
My development's activity º PhpStorm's proud user

bandbsat
Registered User
Posts: 23
Joined: Tue Sep 20, 2011 12:56 pm

Re: Board display problem in firefox ( only )

Post by bandbsat » Fri Mar 16, 2018 10:15 pm

.HI !

..already done times but no luck again
I've even checked the machine for malware or virus but all is clean
to be honest never happend to me ..

..just deleting the forum cache it return ( quit ) as before but not all contents are showing as well

EDIT ff version 59.0.1 ( latest )

bandbsat
Registered User
Posts: 23
Joined: Tue Sep 20, 2011 12:56 pm

Re: Board display problem in firefox ( only )

Post by bandbsat » Fri Mar 16, 2018 10:20 pm

.

strange thing
If I click on your link ( to the forum ) it shows correctly
if I open the board homepage from firefox got that error

..what does it means ??? :geek:

bandbsat
Registered User
Posts: 23
Joined: Tue Sep 20, 2011 12:56 pm

Re: Board display problem in firefox ( only )

Post by bandbsat » Fri Mar 16, 2018 10:27 pm

.

Ok fixed now
..fu...ing hell It was roboform extension
clicking from there to autologin it showed the incorrect display
reinstalled the robo extension and now all works ok

..sorry
thank you

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: canonknipser, cassieve, invenio, janus_zonstraal, KevC, Lumpy Burgertushie, Mannix_, proximic, znaeff and 25 guests

cron