[Solved] Not all attachements are shown when editing post

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
User avatar
RiTz21
Registered User
Posts: 208
Joined: Tue May 31, 2005 5:20 pm

[Solved] Not all attachements are shown when editing post

Post by RiTz21 » Wed Mar 28, 2018 9:58 pm

Greetings!

I am on PHPBB 3.2.2 with no addons (plain installation).
I created a message with 3 attachments files. But when I edit the message, only one attachment is shown...?!
(See image below)

Is there some cleanup routine somewhere I can fire up to fix this?
I might have edited that message in two different Tabs and broken something... :(

THANK you for your assistance!!

RiTz21
Image
Last edited by RiTz21 on Wed Mar 28, 2018 11:21 pm, edited 1 time in total.
Image

User avatar
GanstaZ
Registered User
Posts: 804
Joined: Wed Oct 11, 2017 10:29 pm
Location: Zverse

Re: Not all attachements are shown when editing post

Post by GanstaZ » Wed Mar 28, 2018 10:48 pm

There's a topic in support forum Known issues in 3.2.2 . All info you need is there.
"When answer lies in the question,.. question becomes redundant!"

User avatar
RiTz21
Registered User
Posts: 208
Joined: Tue May 31, 2005 5:20 pm

Re: Not all attachements are shown when editing post

Post by RiTz21 » Wed Mar 28, 2018 11:22 pm

GanstaZ wrote:
Wed Mar 28, 2018 10:48 pm
There's a topic in support forum Known issues in 3.2.2 . All info you need is there.
Oh my!
I applied the fix - although I was not able to do the last part (Find and DELETE:

Code: Select all

$attachrow_template_vars = array();
It worked anyways!

THANKS!!!!
RiTz21
Image

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”