Debug messages when intalling style or extension in 3.2.2

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
harris1
Registered User
Posts: 39
Joined: Thu Mar 13, 2014 11:31 am

Debug messages when intalling style or extension in 3.2.2

Post by harris1 » Thu Jun 21, 2018 11:23 am

I have just successfully upgraded my forum from 3.1.12 to 3.2.2 but when I try to install any new styles or extensions or even change the logo I am getting debug errors at the top of the page, which I'm not technical enough to tackle.
Can anyone help on this?

The messages are:
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Configurator.php on line 2508: DOMElement::getAttribute(): Couldn't fetch DOMElement
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Configurator.php on line 2510: DOMXPath::query(): Couldn't fetch DOMElement
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Configurator.php on line 2510: Invalid argument supplied for foreach()
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4517: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3268)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4517: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3268)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4517: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3268)


The same issue solved here: viewtopic.php?f=556&t=2455176#p14918736 but I tried to delete the modules in ACP "module management" but I do not have this extention or something relevant.

I installed the new extention for my phpbb 3.2.2 and uninstalled it. (s9e/mediaembed viewtopic.php?f=456&t=2272431 / https://phpbb-extensions.ga/extensions/ ... embed.html )
The problem appears after purge cache for one time.

Please help!

Thank you in advance.

User avatar
janus_zonstraal
Registered User
Posts: 3477
Joined: Sat Aug 30, 2014 1:30 pm

Re: Debug messages when intalling style or extension in 3.2.2

Post by janus_zonstraal » Thu Jun 21, 2018 11:30 am

Please can you give us more info by filling out the SRT?
viewtopic.php?f=556&t=2376856#srt
Sorry! My English is bat ;) !!!

harris1
Registered User
Posts: 39
Joined: Thu Mar 13, 2014 11:31 am

Re: Debug messages when intalling style or extension in 3.2.2

Post by harris1 » Thu Jun 21, 2018 11:46 am

PHPBB 3.2.2 (upgrade from 3.1.12)
PHP version 5.6.36
Server Apache

I have these extentions right now :
Screenshot_2.jpg

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”