ACP not working - HTTP ERROR 500

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
afribf
Registered User
Posts: 7
Joined: Sat Aug 04, 2018 7:06 am

ACP not working - HTTP ERROR 500

Post by afribf » Mon Aug 13, 2018 7:41 pm

Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.2.0
What is your board's URL? www.africanbettingforum.com
Who do you host your board with? www.afrihost.com
How did you install your board? Someone else installed my board for me
What is the most recent action performed on your board? Fresh Install
Is registration required to reproduce this issue? No
Do you have any MODs installed? No
Do you have any extensions installed? No
What styles do you currently have installed? Hawiki
What language(s) is your board currently using? English
Which database type/version are you using? I Don't Know
What is your level of experience? New to phpBB but not PHP
What actions did you take (updating your board; installing a MOD, style or extension; etc.) prior to this problem becoming noticeable? Tried to edit "Index Page" name in the language/common.php file
Please describe your problem. Hi guys,

The forum and all is working except for the ACP, I receive an error message saying: "This page isn???t working
africanbettingforum.com is currently unable to handle this request.
HTTP ERROR 500"

I wanted to change the page title in the common.php file but something must've happened. I clicked undo on all changes and re-uploaded the file after I noticed something went wrong. Then I manually purged the cache by deleting all files (well, production was the only folder) except for the Index and access file. Still not working.

Any idea of what I can do?
Generated by SRT Generator

afribf
Registered User
Posts: 7
Joined: Sat Aug 04, 2018 7:06 am

Re: ACP not working - HTTP ERROR 500

Post by afribf » Mon Aug 13, 2018 7:50 pm

I KNOW WHAT I HAVE DONE WRONG!!

I suspected that I moved a file within the directory somehow, but thought that maybe it didn't happen.
However, I moved a filed from a folder to another to replicate the log message then extracted the whole log to see if I've done it previously, and I

I'm not to sure how to fix this to but can you guys please have a look at the below:

Status: Renaming '/public_html/language/en/acp' to '/public_html/language/acp'
Status: Retrieving directory listing of "/public_html/language/en"...
Status: Directory listing of "/public_html/language/en" successful
Status: Resolving address of ftp.africanbettingforum.com
Status: Connecting to 154.0.166.139:21...
Status: Connection established, waiting for welcome message...
Status: Logged in

I treid moving back the acp folder to the en folder but there's already one there and I receive the following message:

Status: Retrieving directory listing of "/public_html/language/acp"...
Command: CWD /public_html/language/acp
Response: 550 Can't change directory to /public_html/language/acp: No such file or directory
Error: Failed to retrieve directory listing
Status: Renaming '/public_html/language/acp' to '/public_html/language/en/acp/acp'
Command: CWD /public_html/language
Response: 250 OK. Current directory is /public_html/language
Command: RNFR acp
Response: 550 Sorry, but that file doesn't exist

Please assist

afribf
Registered User
Posts: 7
Joined: Sat Aug 04, 2018 7:06 am

Re: ACP not working - HTTP ERROR 500

Post by afribf » Mon Aug 13, 2018 7:54 pm

Never mind guys :lol: :lol:

I managed to sort it out. It worked with moving the acp folder to the language/en/ folder and purging the cache again.

Thanks anyways (L)

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: janus_zonstraal, Mannix_, Paul and 36 guests