Fatal error

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
Alck23
Registered User
Posts: 5
Joined: Sun Aug 19, 2018 11:43 am

Fatal error

Post by Alck23 » Sun Aug 19, 2018 12:18 pm

Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.2.1
What is your board's URL? Excuse me if I do not post the direct link to the forum. :
Who do you host your board with? Netson
How did you install your board? Someone else installed my board for me
What is the most recent action performed on your board? Update from a previous version of phpBB3
Is registration required to reproduce this issue? No
Do you have any MODs installed? No
Do you have any extensions installed? No
What version of phpBB3 did you update from? phpBB 3.0-B1
What styles do you currently have installed? Eles - Responsive phpBB 3.2 Theme
What language(s) is your board currently using? Italian
Which database type/version are you using? MariaDB
What is your level of experience? New to PHP and phpBB
What actions did you take (updating your board; installing a MOD, style or extension; etc.) prior to this problem becoming noticeable? No action in particular. During a simple post this error message appears.
Please describe your problem. ''PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/di/container_builder.php on line 146: require(./cache/production/autoload_4335734bbdd20f586549a504dff5f80c.php): failed to open stream: No such file or directory''


To resolve this error I am forced to access FTP. Then I have to delete the '' production '' folder. To prevent the forum from going offline, I have to repeat the operation at least once a day.
Could it depend on the theme that has been installed?


I am sure that the extensions that have been installed do not create this problem. I say this because the problem has always been presented.

Thank you for your support.
Generated by SRT Generator
Last edited by Alck23 on Wed Sep 12, 2018 9:55 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 19983
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Cardiff

Re: Fatal error

Post by Mick » Sun Aug 19, 2018 12:28 pm

If you think it’s the style switch back to pro silver and test.
Alck23 wrote:
Sun Aug 19, 2018 12:18 pm
How did you install your board? Someone else installed my board for me
Presumably this is a freehost and you used their one-click installer? That being the case be aware that your host is using their own modified phpBB code and we can’t fully support it. You have a couple of choices, you can either speak to your host as it’s their software or you can re-install using the files from here if your board is new.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

There are no ‘threads’ in phpBB, they are topics.

Alck23
Registered User
Posts: 5
Joined: Sun Aug 19, 2018 11:43 am

Re: Fatal error

Post by Alck23 » Sun Aug 19, 2018 12:43 pm

Netson is not a free host. In addition, the forum was not installed by a click. To install the forum I relied on an expert in the field. Unfortunately, I do not know how to contact him. Precisely for this reason I was looking for a solution here.

Netson advised me to disable the cache. What do you think about it?

Thanks again for the support.

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 19983
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Cardiff

Re: Fatal error

Post by Mick » Mon Aug 20, 2018 7:50 am

Ok, it was the jimdofree that led me to that conclusion.

If you’re talking about Cloudflare or other server based cache then yes, try it, you can always turn it back on if it doesn’t help.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

There are no ‘threads’ in phpBB, they are topics.

Alck23
Registered User
Posts: 5
Joined: Sun Aug 19, 2018 11:43 am

Re: Fatal error

Post by Alck23 » Mon Aug 20, 2018 9:58 am

Sorry, but the site I posted contains the link of my forum. So it has nothing to do with my forum.

Since I could not disable the cache through permissions, how could I do to disable it?

Thanks a lot for the answer.

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 19983
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Cardiff

Re: Fatal error

Post by Mick » Mon Aug 20, 2018 10:17 am

Mick wrote:
Mon Aug 20, 2018 7:50 am
If you’re talking about Cloudflare or other server based cache
If you can’t turn it off yourself you’ll need to ask your host to do it. Normally you can get at these types of things via cPanel or whatever management package your host uses.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

There are no ‘threads’ in phpBB, they are topics.

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 64868
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Fatal error

Post by Lumpy Burgertushie » Mon Aug 20, 2018 2:19 pm

would you tell your mechanic that he has to go to some other place to get the address of where your car is so that he can try and diagnose the problem?

this is your phpbb mechanic shop here, why would you not give the correct link to your phpbb board when asking for help?

just curious.


robert
I am available for custom work on a donation basis. Please send me a PM with your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

OK, so what's the speed of dark?

Alck23
Registered User
Posts: 5
Joined: Sun Aug 19, 2018 11:43 am

Re: Fatal error

Post by Alck23 » Wed Aug 22, 2018 5:03 pm

They advised me to disable the cache by adding this code in the file ''.htaccess''.

Code: Select all

## EXPIRES CACHING ##
<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"
ExpiresByType image/png "access plus 1 year"
ExpiresByType text/css "access plus 1 month"
ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month"
ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
ExpiresDefault "access plus 2 days"
</IfModule>
## EXPIRES CACHING ##
Unfortunately, I was not able to resolve the issue anyway.


Lumpy Burgertushie, I left a link where you just click on the red writing and you can access the forum. I simply preferred not to leave a direct connection.


I hope I have not created any problems.

Alck23
Registered User
Posts: 5
Joined: Sun Aug 19, 2018 11:43 am

Re: Fatal error

Post by Alck23 » Fri Aug 24, 2018 3:22 pm

Sorry for the trouble, but does anyone have other solutions?
This problem becomes more and more odious.

User avatar
GanstaZ
Registered User
Posts: 408
Joined: Wed Oct 11, 2017 10:29 pm
Location: Zverse

Re: Fatal error

Post by GanstaZ » Fri Aug 24, 2018 9:29 pm

Did you try to use default prosilver style as you yourself mentioned above?
"When answer lies in the question,.. question becomes redundant!"

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: BruceS68602, janus_zonstraal, Rosain and 40 guests