Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Bruce Banner » Sat Sep 29, 2018 1:05 pm

Mick wrote:
Sat Sep 29, 2018 1:02 pm
You did.
Edited for abusive comment

Image
Last edited by HiFiKabin on Sat Sep 29, 2018 1:09 pm, edited 1 time in total.
Reason: Unneeded comment removed

User avatar
stevemaury
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 50569
Joined: Thu Nov 02, 2006 12:21 am
Location: The U.P.
Name: Steve
Contact:

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by stevemaury » Sat Sep 29, 2018 2:09 pm

I looked at your board and do not see the issue you describe.
For REALLY good and VERY inexpensive hosting CLICK HERE

I can stop all your spam. I can upgrade or update your Board. PM or email me. (Paid support)

Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Bruce Banner » Sat Sep 29, 2018 3:11 pm

stevemaury wrote:
Sat Sep 29, 2018 2:09 pm
I looked at your board and do not see the issue you describe.
Don't post that address publicly!

User avatar
stevemaury
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 50569
Joined: Thu Nov 02, 2006 12:21 am
Location: The U.P.
Name: Steve
Contact:

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by stevemaury » Sat Sep 29, 2018 7:12 pm

I am sorry, why is that? Generally to give support for issues affecting a board's appearance, it is helpful to be able to look at it.
For REALLY good and VERY inexpensive hosting CLICK HERE

I can stop all your spam. I can upgrade or update your Board. PM or email me. (Paid support)

Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Bruce Banner » Sat Sep 29, 2018 7:38 pm

stevemaury wrote:
Sat Sep 29, 2018 7:12 pm
I am sorry, why is that? Generally to give support for issues affecting a board's appearance, it is helpful to be able to look at it.
What are ya doing, stalking me?! Just edit that post and delete my site's address! I'll decide where to show it and not show it!

Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Bruce Banner » Sat Sep 29, 2018 7:39 pm

stevemaury wrote:
Sat Sep 29, 2018 7:12 pm
I am sorry, why is that? Generally to give support for issues affecting a board's appearance, it is helpful to be able to look at it.
And edit this one too! Don't post any of my information publicly without asking me!

User avatar
RMcGirr83
Recognised Extension Developer
Posts: 21034
Joined: Wed Jun 22, 2005 4:33 pm
Location: Your display
Name: Rich McGirr
Contact:

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by RMcGirr83 » Sat Sep 29, 2018 7:57 pm

You'll get more flies with honey than with vinegar.
In times of change, learners inherit the earth, while the learned find themselves beautifully equipped to deal with a world that no longer exists - Eric Hoffer
Former Modifications/Extensions Team Member | My extensions
Appreciate the extensions/mods/support then buy me a beer
All requests for support via PM will be ignored

User avatar
stevemaury
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 50569
Joined: Thu Nov 02, 2006 12:21 am
Location: The U.P.
Name: Steve
Contact:

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by stevemaury » Sat Sep 29, 2018 7:57 pm

I have edited out your domain name as you requested. Hope you can resolve your issue.
For REALLY good and VERY inexpensive hosting CLICK HERE

I can stop all your spam. I can upgrade or update your Board. PM or email me. (Paid support)

Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Bruce Banner » Mon Oct 01, 2018 9:10 am

Can anyone help? I'll PM you the link.

User avatar
RMcGirr83
Recognised Extension Developer
Posts: 21034
Joined: Wed Jun 22, 2005 4:33 pm
Location: Your display
Name: Rich McGirr
Contact:

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by RMcGirr83 » Mon Oct 01, 2018 10:44 am

There's no need to PM anybody the link. Your style is out of date and isn't the correct one for the version of your forum.
In times of change, learners inherit the earth, while the learned find themselves beautifully equipped to deal with a world that no longer exists - Eric Hoffer
Former Modifications/Extensions Team Member | My extensions
Appreciate the extensions/mods/support then buy me a beer
All requests for support via PM will be ignored

Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Bruce Banner » Mon Oct 01, 2018 11:03 am

RMcGirr83 wrote:
Mon Oct 01, 2018 10:44 am
There's no need to PM anybody the link. Your style is out of date and isn't the correct one for the version of your forum.
It CAN'T be out of date! I downloaded the package directly from THIS SITE! I have already said that more than once! "My" style is the style that was provided IN THAT PACKAGE!

User avatar
JimA
Community Team Leader
Community Team Leader
Posts: 7618
Joined: Thu Jul 31, 2008 5:54 am
Location: The Netherlands
Name: Jim Mossing Holsteyn
Contact:

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by JimA » Mon Oct 01, 2018 11:19 am

You can give us the attitude, but everybody is just trying to help. I'm wondering what makes it so difficult for you to understand that.

Just to confirm (so we can rule it out). What does the styles/prosilver/style.cfg file tell you? It should give you the proper style version.

Additionally, try doing a hard refresh (Ctrl + F5). This occasionally helps with getting rid of old cached CSS that doesn't fit the new style.
Image Jim Mossing Holsteyn - Community Team Leader
Knowledge Base | Documentation | Board rules

If you're having any questions about the rules/customs of this website, feel free to drop me a PM.

Bruce Banner
Registered User
Posts: 635
Joined: Thu Sep 25, 2014 10:36 am

Re: Getting a lot of weird css display errors on my new 3.2 board

Post by Bruce Banner » Mon Oct 01, 2018 11:41 am

JimA wrote:
Mon Oct 01, 2018 11:19 am
You can give us the attitude, but everybody is just trying to help. I'm wondering what makes it so difficult for you to understand that.
I am sick to DEATH of being asked the same question OVER AND OVER AGAIN! I'VE ALREADY SAID I'M USING THE LATEST VERSION!
JimA wrote:
Mon Oct 01, 2018 11:19 am
Just to confirm (so we can rule it out). What does the styles/prosilver/style.cfg file tell you? It should give you the proper style version.
JESUS CHRIST, AGAIN! You're asking me to confirm AGAIN that I'm using the latest package! Here,

Code: Select all

style_version = 3.2.3
phpbb_version = 3.2.3
and here it is again,

Code: Select all

style_version = 3.2.3
phpbb_version = 3.2.3
and again,

Code: Select all

style_version = 3.2.3
phpbb_version = 3.2.3
and a dozen more times!

Code: Select all

style_version = 3.2.3
phpbb_version = 3.2.3

Code: Select all

style_version = 3.2.3
phpbb_version = 3.2.3

Code: Select all

style_version = 3.2.3
phpbb_version = 3.2.3

Code: Select all

style_version = 3.2.3
phpbb_version = 3.2.3

Code: Select all

style_version = 3.2.3
phpbb_version = 3.2.3

Code: Select all

style_version = 3.2.3
phpbb_version = 3.2.3

Code: Select all

style_version = 3.2.3
phpbb_version = 3.2.3

Code: Select all

style_version = 3.2.3
phpbb_version = 3.2.3

Code: Select all

style_version = 3.2.3
phpbb_version = 3.2.3

Code: Select all

style_version = 3.2.3
phpbb_version = 3.2.3

Code: Select all

style_version = 3.2.3
phpbb_version = 3.2.3

Code: Select all

style_version = 3.2.3
phpbb_version = 3.2.3
JimA wrote:
Mon Oct 01, 2018 11:19 am
Additionally, try doing a hard refresh (Ctrl + F5). This occasionally helps with getting rid of old cached CSS that doesn't fit the new style.
Wow, I'd never thought of THAT!
Bruce Banner wrote:
Sat Sep 29, 2018 3:16 am
Please describe your problem. Didn't get the progress bar I'd gotten on previous installs, then when I clicked Take me to ACP, the send statistical information page was all f***ed up. I ctrl+F5'd but then got the attached image the first time I went to the board index. I keep ctrl+f5ing but it's happening a lot when I install an extension and go back to the index page to start testing it out.
Generated by SRT GeneratorCapture.PNG
Bruce Banner wrote:
Sat Sep 29, 2018 3:16 am
I keep ctrl+f5ing
Bruce Banner wrote:
Sat Sep 29, 2018 3:16 am
I keep ctrl+f5ing
What's the point of filling out a support request if people aren't gonna bother reading it?!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by JimA on Mon Oct 01, 2018 11:45 am, edited 1 time in total.
Reason: Topic locked and temporary ban issued for one week. Feel free to return and request this topic be reopened once you're ready to be respectful to the members of this community.

Locked

Return to “[3.2.x] Support Forum”