phpBB use domain?

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
Marcyyy
Registered User
Posts: 4
Joined: Sat Oct 20, 2018 9:56 am

phpBB use domain?

Post by Marcyyy » Sat Oct 20, 2018 10:03 am

Hi,
I have a phpBB forum, and I want change the IP Address to domain. (example: http://127.0.0.1/forum2/viewforum.php?f=31 --> http://forum.yourdomain.com/viewforum.php?f=31)
Thank you!

User avatar
warmweer
Registered User
Posts: 1251
Joined: Fri Jul 04, 2003 6:34 am
Location: Van Allen Belt ... well actually Belgium

Re: phpBB use domain?

Post by warmweer » Sat Oct 20, 2018 10:12 am

Marcyyy wrote:
Sat Oct 20, 2018 10:03 am
Hi,
I have a phpBB forum, and I want change the IP Address to domain. (example: http://127.0.0.1/forum2/viewforum.php?f=31 --> http://forum.yourdomain.com/viewforum.php?f=31)
Thank you!
First of all you'll need a domainname. (and just in case) Seeing that the link you showed as example points to localhost, you will need a webhost (since opening up your PC to the internet is a very bad idea (without proper knowledge, and even with).
So the answer is: get webhosting + domainname.
A bug is a feature that hasn't made it to the manual (yet)

Marcyyy
Registered User
Posts: 4
Joined: Sat Oct 20, 2018 9:56 am

Re: phpBB use domain?

Post by Marcyyy » Sat Oct 20, 2018 10:16 am

I have webspace and domain name.

User avatar
pikachuturkey
Registered User
Posts: 266
Joined: Wed Dec 20, 2006 10:34 pm
Name: Rıza
Contact:

Re: phpBB use domain?

Post by pikachuturkey » Sat Oct 20, 2018 10:20 am

Health For Everyone ==> www.saglikforum.org

Marcyyy
Registered User
Posts: 4
Joined: Sat Oct 20, 2018 9:56 am

Re: phpBB use domain?

Post by Marcyyy » Sat Oct 20, 2018 10:26 am

The forum already installed on webspace.

User avatar
warmweer
Registered User
Posts: 1251
Joined: Fri Jul 04, 2003 6:34 am
Location: Van Allen Belt ... well actually Belgium

Re: phpBB use domain?

Post by warmweer » Sat Oct 20, 2018 10:26 am

Then look at the info with your webhost: you must have a configuration panel somewhere.
A bug is a feature that hasn't made it to the manual (yet)

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 20237
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Cardiff

Re: phpBB use domain?

Post by Mick » Sat Oct 20, 2018 1:09 pm

Can you post a link to your domain please?
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

There are no ‘threads’ in phpBB, they are topics.

Marcyyy
Registered User
Posts: 4
Joined: Sat Oct 20, 2018 9:56 am

Re: phpBB use domain?

Post by Marcyyy » Sat Oct 20, 2018 3:35 pm


User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 65192
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: phpBB use domain?

Post by Lumpy Burgertushie » Sat Oct 20, 2018 4:32 pm

you need to contact your web host about how to do this.

until you get this sorted out there is nothing we can help you with.

this is also not a phpbb problem it is a problem with either your host or your domain registrar or both and they are who you have to talk to.

luck,
robert
I am available for custom work on a donation basis. Please send me a PM with your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

OK, so what's the speed of dark?

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”