Acitve Account Error

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 65301
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Acitve Account Error

Post by Lumpy Burgertushie » Wed Nov 14, 2018 2:15 am

that php version should work just fine.
php 7.3 may not even be officially released yet. not sure.
however, phpbb is not setup to work on it yet as far as I know.

so, stick with php 5.6.x and you will be fine.

robert
I am available for custom work on a donation basis. Please send me a PM with your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

OK, so what's the speed of dark?

User avatar
warmweer
Registered User
Posts: 1421
Joined: Fri Jul 04, 2003 6:34 am
Location: Van Allen Belt ... well actually Belgium

Re: Acitve Account Error

Post by warmweer » Wed Nov 14, 2018 8:46 am

johnnycashy wrote:
Wed Nov 14, 2018 12:05 am
Warning: include(/home/user/public_html/website/forum/vendor/marc1706/fast-image-size/lib/Type/TypeBmp.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/metatr62/public_html/trade-commander.com/tc_forum/vendor/composer/ClassLoader.php on line 412

Warning: include(): Failed opening '/home/user/public_html/website/forum/vendor/marc1706/fast-image-size/lib/Type/TypeBmp.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/pear') in /home/metatr62/public_html/trade-commander.com/tc_forum/vendor/composer/ClassLoader.php on line 412

Fatal error: Class '\FastImageSize\Type\TypeBmp' not found in /home/user/public_html/website/forum/vendor/marc1706/fast-image-size/lib/FastImageSize.php on line 85
I don't see any vendor/marc1706 in a clean phpBB, and I have no idea what that is, but I suspect something to do with an extension. Before updating, it's safer to disable all extensions before updating (except the ones that come standard with phpBB) just in case the extension version is not compatible with the phpBB update. (That's my advice, not necessarily endorsed by phpBB).
A bug is a feature that hasn't made it to the manual (yet)

User avatar
david63
Jr. Extension Validator
Posts: 15048
Joined: Thu Dec 19, 2002 8:08 am
Location: Lancashire, UK
Name: David Wood
Contact:

Re: Acitve Account Error

Post by david63 » Wed Nov 14, 2018 9:05 am

warmweer wrote:
Wed Nov 14, 2018 8:46 am
I don't see any vendor/marc1706 in a clean phpBB, and I have no idea what that is, but I suspect something to do with an extension.
Definitely there in both 3.2.2 and 3.2.3 (not checked any earlier versions).

An extension would not (or at least should not) write files to the main vendor folder - it would have them in its own vendor folder.
David
Remember: You only know what you know and - you don't know what you don't know!
My CDB Contributions | How to install an extension
I will not be accepting translations for any of my extensions in Github - please post any translations in the appropriate topic.
No support requests via PM or email as they will be ignored

User avatar
warmweer
Registered User
Posts: 1421
Joined: Fri Jul 04, 2003 6:34 am
Location: Van Allen Belt ... well actually Belgium

Re: Acitve Account Error

Post by warmweer » Wed Nov 14, 2018 9:17 am

david63 wrote:
Wed Nov 14, 2018 9:05 am
warmweer wrote:
Wed Nov 14, 2018 8:46 am
I don't see any vendor/marc1706 in a clean phpBB, and I have no idea what that is, but I suspect something to do with an extension.
Definitely there in both 3.2.2 and 3.2.3 (not checked any earlier versions).
OK, my mistake :oops: , I had looked in the 3.2.0 package. It seems it's there as of 3.2.2
david63 wrote:
Wed Nov 14, 2018 9:05 am
An extension would not (or at least should not) write files to the main vendor folder - it would have them in its own vendor folder.
True, and that's why it seemed out of place to me.
A bug is a feature that hasn't made it to the manual (yet)

johnnycashy
Registered User
Posts: 26
Joined: Sun Apr 23, 2017 11:21 pm

Re: Acitve Account Error

Post by johnnycashy » Wed Nov 14, 2018 10:45 pm

Hello,
just made a new try:
- backup config.php
- Deleted complete forum. This time with all subdirs.
- Upload of the latest phpBB files.
- Copy back config.php
- open ../my_forum/install
- select tab update
- run update
- no errors

Click link for forum and i get:
EMPTY FORUM.

What is (damn) procedure to get this forum back without any errors on post or registration.
Thank you very much

johnnycashy
Registered User
Posts: 26
Joined: Sun Apr 23, 2017 11:21 pm

Re: Acitve Account Error

Post by johnnycashy » Wed Nov 14, 2018 10:49 pm

Ignore last Mail.
After deleting folder
"install"

the forum restored and now registration works without error.
Thank you for all advice!

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”