ACP Blank after fresh installation? Help

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
nurfaizfy
Registered User
Posts: 2
Joined: Sat Dec 22, 2018 5:46 pm

ACP Blank after fresh installation? Help

Post by nurfaizfy »

Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.2.1
What is your board's URL? http://forum.javaliferoleplay.web.id
Who do you host your board with? http://hostingtermurah.net
How did you install your board? I used the download package from phpBB.com
What is the most recent action performed on your board? Please select your answer
Is registration required to reproduce this issue? No
Do you have any MODs installed? No
Do you have any extensions installed? No
What styles do you currently have installed? Default
What language(s) is your board currently using? British
Which database type/version are you using? MySQL 5
What is your level of experience? New to PHP and phpBB
What actions did you take (updating your board; installing a MOD, style or extension; etc.) prior to this problem becoming noticeable? Access Admin Control Panel
Please describe your problem. I apologize for my bad English, maybe it's been a lot of topics about this problem, but I still haven't found an answer

I tried to install phpbb 3.2.1 on my web hosting, the installation process went smoothly, but when I pressed Take Me to ACP it looked blank white. on web hosting I use php5, I have searched for several topics on phpbb.com about this problem, but no one has succeeded yet.

I have a virtual private server, so I tried to install phpbb 3.2.1 on ubuntu 16.04 linux by running php7, white blank problems still occur when accessing the ACP

and my last experiment, I installed phpbb 3.2.1 on my laptop using xampp with php7, white blank problems did not occur when accessing the ACP

so I feel confused why this happened, most of the topics that I read I have done and still have not got results, I have also checked the error log but there are no errors
Generated by SRT Generator

**Note: forum.javaliferoleplay.web.id with mta.javaliferoleplay.web.id is different hosting


This screenshot when i access ACP on my website hosting forum.javaliferoleplay.web.id
Image

This screenshot when i access ACP on my VPS mta.javaliferoleplay.web.id/forum
Image

And the last one screenshot when i access ACP on my localhost laptop (Work normally)
Image
User avatar
lopoto
Registered User
Posts: 108
Joined: Thu Feb 12, 2015 3:13 pm

Re: ACP Blank after fresh installation? Help

Post by lopoto »

Why do not you install the last version 3.2.4 ?
nurfaizfy
Registered User
Posts: 2
Joined: Sat Dec 22, 2018 5:46 pm

Re: ACP Blank after fresh installation? Help

Post by nurfaizfy »

lopoto wrote:
Sat Dec 22, 2018 6:51 pm
Why do not you install the last version 3.2.4 ?
of course I have tried installing version 3.2.4, instead I installed 3.2.1 because in 3.2.4 ACP blank white, and it turns out that 3.2.1 is the same

you can see the screenshot at addressbar, http://forum.javaliferoleplay.web.id/phpbb3.2.4 with http://forum.javaliferoleplay.web.id is different version of phpbb
Image
User avatar
david63
Registered User
Posts: 18436
Joined: Thu Dec 19, 2002 8:08 am
Location: Lancashire, UK
Contact:

Re: ACP Blank after fresh installation? Help

Post by david63 »

Did you by any chance unzip the files on the server? If so unzip on your PC and then ftp them to the server as unzipping on the server has been known to corrupt the file structure.
David
Remember: You only know what you know and - you don't know what you don't know!
My CDB Contributions | How to install an extension
I will not be accepting translations for any of my extensions in Github - please post any translations in the appropriate topic.
No support requests via PM or email as they will be ignored
Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”