IOS Devices Automatically Logging Out Members

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
aeneas1
Registered User
Posts: 448
Joined: Wed Jan 27, 2016 5:58 pm

IOS Devices Automatically Logging Out Members

Post by aeneas1 » Sun Jan 27, 2019 1:44 am

migrated to a new serer a couple of months ago and now ios users are randomly getting automatically logged out, frequently, but pc and android users are not experiencing the prob.

i changed the cookie (acp) after migration, and everyone has insisted that they cleared their browser cache, but the problem persists, again only with ios users.

what could be causing this issue?

thanks!
Last edited by thecoalman on Sun Jan 27, 2019 4:55 am, edited 1 time in total.
Reason: Moved to support forum.

User avatar
janus_zonstraal
Registered User
Posts: 3156
Joined: Sat Aug 30, 2014 1:30 pm

Re: IOS Devices Automatically Logging Out Members

Post by janus_zonstraal » Sun Jan 27, 2019 7:39 am

May we have a link to your board?
Sorry! My English is bat ;) !!!

aeneas1
Registered User
Posts: 448
Joined: Wed Jan 27, 2016 5:58 pm

Re: IOS Devices Automatically Logging Out Members

Post by aeneas1 » Mon Jan 28, 2019 6:21 am

janus_zonstraal wrote:
Sun Jan 27, 2019 7:39 am
May we have a link to your board?
thanks for your help!

https://www.ramsfansunited.com/viewforum.php?f=3

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 20848
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Watching cricket - probably.

Re: IOS Devices Automatically Logging Out Members

Post by Mick » Mon Jan 28, 2019 7:58 am

I see you have Cloudflare active, try disabling that temporarily and clearing the Cloudflare cache.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

There are no ‘threads’ in phpBB, they are topics.

aeneas1
Registered User
Posts: 448
Joined: Wed Jan 27, 2016 5:58 pm

Re: IOS Devices Automatically Logging Out Members

Post by aeneas1 » Mon Jan 28, 2019 8:20 am

Mick wrote:
Mon Jan 28, 2019 7:58 am
I see you have Cloudflare active, try disabling that temporarily and clearing the Cloudflare cache.
yes, i've done that several times, disabled it, cleared the cf cache, cleared the phpbb cache, still the issue persists, with ios devices only....

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: </Solidjeuh>, Google [Bot], Slayer00 and 16 guests