Forum Topics and Posts not showing after update

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
User avatar
amnion
Registered User
Posts: 34
Joined: Fri Jul 20, 2007 12:37 am
Location: Colorado
Contact:

Forum Topics and Posts not showing after update

Post by amnion » Thu Mar 14, 2019 2:48 am

I successfully updated from 3.2.4 to 3.2.5 today, did the database update. I am able to login and see the forum index and the ACP. The forum index appears exactly as before, shows all the forums and most recent posts. If I click on a topic or a post, however, I get

The requested page could not be found.

You can see this result here on my live forum. http://loricism.org/locus/index.php. I should also add that you can search the forums and get results, but when you click them the page won't be found. For example, search "The Backfire Effect" and you'll see the posts.

Everything still exists in the database. I can see all the topics and forums and posts there. Is there some setting I am not seeing?

.m.
Registered User
Posts: 364
Joined: Wed Nov 04, 2009 8:39 pm

Re: Forum Topics and Posts not showing after update

Post by .m. » Thu Mar 14, 2019 3:42 am

have you checked whether files physically exist in locus folder & they are accessible
[php files --> chmod 644 or chmod 664 ..]

edit: perhaps its better to fill up Support Request Template

User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 51585
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Re: Forum Topics and Posts not showing after update

Post by Brf » Thu Mar 14, 2019 4:24 pm

Yes. It appears your viewforum.php and viewtopic.php are missing.
I am also getting an error that your cache folder can not be written.

User avatar
stevemaury
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 50175
Joined: Thu Nov 02, 2006 12:21 am
Location: The U.P.
Name: Steve
Contact:

Re: Forum Topics and Posts not showing after update

Post by stevemaury » Thu Mar 14, 2019 4:26 pm

/cache should be CHMOD 777.

How did you update?
For REALLY good and VERY inexpensive hosting CLICK HERE

I can stop all your spam. I can upgrade or update your Board. PM or email me. (Paid support)

User avatar
amnion
Registered User
Posts: 34
Joined: Fri Jul 20, 2007 12:37 am
Location: Colorado
Contact:

Re: Forum Topics and Posts not showing after update

Post by amnion » Thu Mar 14, 2019 4:47 pm

So it turns out the actual php files were not uploaded when I ftp all the stuff yesterday. Once I uploaded those everything works.

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: canonknipser, Google [Bot], Mats_o, MosesTM, PixelFool and 21 guests