[SOLVED] Can't get cookies working

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
Morrogenduath
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed Apr 17, 2019 8:25 pm

[SOLVED] Can't get cookies working

Post by Morrogenduath » Wed Apr 17, 2019 8:35 pm

Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.2.5
What is your board's URL? https://www.oohmamatoch.be/forum
Who do you host your board with? Vimexx.be
How did you install your board? I used a download package provided by phpBB.nl, manual installation. Same result if I use Installatron or Softaculous script from host.
What is the most recent action performed on your board? Fresh Install
Is registration required to reproduce this issue? Yes
Do you have any MODs installed? No
Do you have any extensions installed? No
What styles do you currently have installed? default
What language(s) is your board currently using? Nl
Which database type/version are you using? MariaDB
What is your level of experience? New to PHP and phpBB
What username can be used to view this issue? test
What password can be used to view this issue? testing
What actions did you take (updating your board; installing a MOD, style or extension; etc.) prior to this problem becoming noticeable? Fresh install
Please describe your problem. Cookies are not being set. If for instance I try to update the date format on my user profile and hit submit and then follow the link to go back to the user panel, I get logged out.

Similarly, if I check 'keep me logged in', it doesn't let me stay logged in.

Once I log in, an sid is appended to the url. If i remove this (back to oohmamatoch.be/forum), I'm logged out again.
Generated by SRT Generator

Cookie Settings
Cookie domain: .oohmamatoch.be
Cookie name: omt_rca1
Cookie path: /
Cookie secure: Yes

I know these cookie problems have been asked many many times before, but I apologise for asking it once more.

Thank you for your time and your help.
Last edited by Morrogenduath on Thu Apr 18, 2019 6:31 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 51702
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Re: Can't get cookies working

Post by Brf » Wed Apr 17, 2019 9:18 pm

Your host is using Varnish. I seem to remember reading some support topics here about cookie problems with that.

Morrogenduath
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed Apr 17, 2019 8:25 pm

Re: Can't get cookies working

Post by Morrogenduath » Thu Apr 18, 2019 5:12 am

I'll look into that. Thanks.

Morrogenduath
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed Apr 17, 2019 8:25 pm

Re: Can't get cookies working

Post by Morrogenduath » Thu Apr 18, 2019 6:30 pm

I made an exclude rule in Varnish for /forum and it immediately solved the problem. Thank you!

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”