Error in all forum: The requested page could not be found.

Get help with installation and running phpBB 3.2.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or extension related questions here.
Post Reply
kernelsuse
Registered User
Posts: 13
Joined: Sat May 11, 2019 7:31 am

Error in all forum: The requested page could not be found.

Post by kernelsuse » Fri May 24, 2019 7:00 am

Hello,

I have a forum migrated in google cloud.

When I try to enter any title I receive the following message:

Information
The requested page could not be found.


Could you please help me?
Attachments
error.png
error.png (8.6 KiB) Viewed 1107 times
Last edited by kernelsuse on Sat May 25, 2019 9:48 pm, edited 1 time in total.

User avatar
david63
Registered User
Posts: 16563
Joined: Thu Dec 19, 2002 8:08 am
Location: Lancashire, UK
Name: David Wood
Contact:

Re: Error in all forum: The requested page could not be found.

Post by david63 » Fri May 24, 2019 7:17 am

kernelsuse wrote:
Fri May 24, 2019 7:00 am
I have a forum migrated in google cloud.
Perhaps if you explained what that means and how it was done it might give some clues.

Basically that error is saying that things are not where they are expected to be.
David
Remember: You only know what you know and - you don't know what you don't know!
My CDB Contributions | How to install an extension
I will not be accepting translations for any of my extensions in Github - please post any translations in the appropriate topic.
No support requests via PM or email as they will be ignored

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21586
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Caerdydd

Re: Error in all forum: The requested page could not be found.

Post by Mick » Fri May 24, 2019 7:44 am

And cookies aren’t being set properly. If you don’t have ssl cookie secure should be disabled. Fixing incorrect cookie settings
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

kernelsuse
Registered User
Posts: 13
Joined: Sat May 11, 2019 7:31 am

Re: Error in all forum: The requested page could not be found.

Post by kernelsuse » Fri May 24, 2019 8:25 am

I have SSL too:The error persist...

I have migrated the forum from Hosting to Google cloud using https://google.bitnami.com/vms/new?image_id=KvDnJLs
Last edited by kernelsuse on Sat May 25, 2019 9:48 pm, edited 1 time in total.

kernelsuse
Registered User
Posts: 13
Joined: Sat May 11, 2019 7:31 am

Re: Error in all forum: The requested page could not be found.

Post by kernelsuse » Fri May 24, 2019 9:03 am

Changed Cookie settings in the ACP. (settings ==> Tab "General" ==> Server configuration ==> Cookie settings)

Secure Cookie turned off

Cache deleted and the problem persist...

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21586
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Caerdydd

Re: Error in all forum: The requested page could not be found.

Post by Mick » Fri May 24, 2019 9:33 am

kernelsuse wrote:
Fri May 24, 2019 8:25 am
I have SSL
Are you sure? It’s not just a matter of putting an ‘s’ in front. With https and cookie secure I’m not seeing your board properly.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

kernelsuse
Registered User
Posts: 13
Joined: Sat May 11, 2019 7:31 am

Re: Error in all forum: The requested page could not be found.

Post by kernelsuse » Fri May 24, 2019 9:52 am

Mick wrote:
Fri May 24, 2019 9:33 am
kernelsuse wrote:
Fri May 24, 2019 8:25 am
I have SSL
Are you sure? It’s not just a matter of putting an ‘s’ in front. With https and cookie secure I’m not seeing your board properly.
Now I have the secure cookie disabled.

Check the site in http

If I browse any forum the following error comes out:
Information
The requested page could not be found.
Last edited by kernelsuse on Sat May 25, 2019 9:48 pm, edited 1 time in total.

User avatar
david63
Registered User
Posts: 16563
Joined: Thu Dec 19, 2002 8:08 am
Location: Lancashire, UK
Name: David Wood
Contact:

Re: Error in all forum: The requested page could not be found.

Post by david63 » Fri May 24, 2019 10:09 am

kernelsuse wrote:
Fri May 24, 2019 8:25 am
I have migrated the forum from Hosting to Google cloud using https://google.bitnami.com/vms/new?image_id=KvDnJLs
Never a good idea to use this type of feature - they are prone to having problems.

If moving a site you would be better following this Knowledge Base - Transferring Your Board to a New Host or Domain
David
Remember: You only know what you know and - you don't know what you don't know!
My CDB Contributions | How to install an extension
I will not be accepting translations for any of my extensions in Github - please post any translations in the appropriate topic.
No support requests via PM or email as they will be ignored

kernelsuse
Registered User
Posts: 13
Joined: Sat May 11, 2019 7:31 am

Re: Error in all forum: The requested page could not be found.

Post by kernelsuse » Fri May 24, 2019 10:26 am

david63 wrote:
Fri May 24, 2019 10:09 am
kernelsuse wrote:
Fri May 24, 2019 8:25 am
I have migrated the forum from Hosting to Google cloud using https://google.bitnami.com/vms/new?image_id=KvDnJLs
Never a good idea to use this type of feature - they are prone to having problems.

If moving a site you would be better following this Knowledge Base - Transferring Your Board to a New Host or Domain
Yes, I have reviewed and followed the indicated steps

User avatar
stevemaury
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 50812
Joined: Thu Nov 02, 2006 12:21 am
Location: The U.P.
Name: Steve
Contact:

Re: Error in all forum: The requested page could not be found.

Post by stevemaury » Fri May 24, 2019 4:22 pm

I am having no problem navigating your board. Molon Labe.

But the cookie settings are not right. Please post them.
For REALLY good and VERY inexpensive hosting CLICK HERE

I can stop all your spam. I can upgrade or update your Board. PM or email me. (Paid support)

kernelsuse
Registered User
Posts: 13
Joined: Sat May 11, 2019 7:31 am

Re: Error in all forum: The requested page could not be found.

Post by kernelsuse » Sat May 25, 2019 9:50 pm

Hello,

I have reinstalled the server and now its running fine.

Thanks

Post Reply

Return to “[3.2.x] Support Forum”