Page displays wrong after applying new Style

For support and discussion related to templates, themes, and imagesets in phpBB 3.2.
jlee
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Feb 13, 2017 9:37 pm

Page displays wrong after applying new Style

Post by jlee » Tue Feb 14, 2017 2:52 pm

I am having a strange problem, I did a clean install of Linux and phpbb 3.2. All is working correctly, I downloaded and installed the absolution style successfully. At least it said successful after the install. I shows up as installed and activated. But when I try to use it I get the following, no graphics and text only. I tried 3 other styles as well, and all do the same thing and all were 3.2 compatible. Tried different browsers, same thing. Go back to prosilver and all is fine...
Capture.JPG
Any help would be appreciated.

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66908
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Page displays wrong after applying new Style

Post by Lumpy Burgertushie » Tue Feb 14, 2017 3:39 pm

exactly how did you install phpbb on your linux machine?


robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

jlee
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Feb 13, 2017 9:37 pm

Re: Page displays wrong after applying new Style

Post by jlee » Tue Feb 14, 2017 5:59 pm

I used the PHPBB installer. Downloaded and ran it. It ran just fine on the Prosilver Style. But when I activate any other Style it does the above.

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66908
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Page displays wrong after applying new Style

Post by Lumpy Burgertushie » Tue Feb 14, 2017 7:09 pm

well, the problem is likely that you are not using styles for 3.2

styles for 3.0 or 3.1 do not work with phpbb 3.2

what styles have you been trying and give us the link to them.


robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

jlee
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Feb 13, 2017 9:37 pm

Re: Page displays wrong after applying new Style

Post by jlee » Thu Feb 16, 2017 2:48 pm

I've only applied the Styles for 3.2. Absolution, SE Square, and Prosilver Special Edition all do the same thing.

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66908
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Page displays wrong after applying new Style

Post by Lumpy Burgertushie » Thu Feb 16, 2017 3:14 pm

open the style/yourstyle/style.cfg file of each one and check the version.

all three of those styles mentioned have downloads for both 3.1 and 3.2 listed on their downloads page.
it is very easy to download the wrong one.

robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

jlee
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Feb 13, 2017 9:37 pm

Re: Page displays wrong after applying new Style

Post by jlee » Thu Feb 16, 2017 3:33 pm

All 3 Styles.cfg show the phpbb version to be 3.2.0. Only Absolution shows 3.0.3 as the Styles version.

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66908
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Page displays wrong after applying new Style

Post by Lumpy Burgertushie » Thu Feb 16, 2017 7:23 pm

ok, thanks for clarifying that .

I guess the next question is how did you install phpbb. from what you posted I wonder if you installed it using apt get or whatever linux systems use for installing programs? if so, that could easily be the problem.
if that is so, then you need to start over and use the download from here and install it normally using ftp etc.


robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

jlee
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Feb 13, 2017 9:37 pm

Re: Page displays wrong after applying new Style

Post by jlee » Thu Feb 16, 2017 7:50 pm

Apt only had 3.0, so I downloaded 3.2 directly from phpbb.

jlee
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Feb 13, 2017 9:37 pm

Re: Page displays wrong after applying new Style

Post by jlee » Tue Feb 21, 2017 2:34 pm

Any other ideas on this?

User avatar
nextgen
Jr. Style Validator
Posts: 2341
Joined: Mon Jul 26, 2010 10:58 pm
Location: Guatemala
Name: Melvin García
Contact:

Re: Page displays wrong after applying new Style

Post by nextgen » Tue Feb 21, 2017 3:18 pm

Link to your board?
メルビン・ガルシア • phpBB Development StylesphpBB Argentina - Soporte en español 🇦🇷

Please do NOT contact for support via PM or email.

jlee
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Feb 13, 2017 9:37 pm

Re: Page displays wrong after applying new Style

Post by jlee » Tue Feb 21, 2017 3:46 pm

It's internal only, sorry no outside access allowed.

User avatar
Neculai Anisor
Registered User
Posts: 172
Joined: Tue Jan 08, 2013 9:36 pm
Location: Renfrew, Renfrewshire, Scotland
Name: Neculai Anișor
Contact:

Re: Page displays wrong after applying new Style

Post by Neculai Anisor » Tue Feb 21, 2017 3:56 pm

jlee wrote:
Tue Feb 21, 2017 3:46 pm
It's internal only, sorry no outside access allowed.
Link it via PM then.
I want to take a look at it please :D We can't give you a good answer just by looking at that picture.
Image | Romanian Support Team | Animo @ phpBB.ro - Administrator

jlee
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Feb 13, 2017 9:37 pm

Re: Page displays wrong after applying new Style

Post by jlee » Tue Feb 21, 2017 5:10 pm

Neculai Anisor wrote:
Tue Feb 21, 2017 3:56 pm
jlee wrote:
Tue Feb 21, 2017 3:46 pm
It's internal only, sorry no outside access allowed.
Link it via PM then.
I want to take a look at it please :D We can't give you a good answer just by looking at that picture.
Ok, I will PM you the details.

User avatar
Neculai Anisor
Registered User
Posts: 172
Joined: Tue Jan 08, 2013 9:36 pm
Location: Renfrew, Renfrewshire, Scotland
Name: Neculai Anișor
Contact:

Re: Page displays wrong after applying new Style

Post by Neculai Anisor » Tue Feb 21, 2017 5:57 pm

He is running Linux and it doesn't allow css files.
Just need to navigate to the certain directory and to run chmod 777 *.
Image | Romanian Support Team | Animo @ phpBB.ro - Administrator

Post Reply

Return to “[3.2.x] Styles Support & Discussion”