Need help with style logo/banner:

For support and discussion related to templates, themes, and imagesets in phpBB 3.2.
Post Reply
Arthur_Kane
Registered User
Posts: 8
Joined: Sat May 24, 2014 9:36 am

Need help with style logo/banner:

Post by Arthur_Kane » Thu Sep 21, 2017 5:08 am

Hi,

I'm using the SE Square Left style for this.

I'm struggling to correctly setup and center my forums site logo. I've altered common.css and made these changes to it while trying to largen and show my logo.

Code: Select all

.site_logo {
	display: inline-block;
	width: 1036px;
	height: 154px;
}

/* Site description and logo */
.site-description {
	float: left;
	width: 100%;
}
This is what the logo and header looks like right now. I have been trying to remove the title and description but can't manage. As well as fixing the Search bar or even removing it if it isn't a possibility to fix.

How can this be done?

User avatar
spaceace
Registered User
Posts: 1743
Joined: Wed Jan 30, 2008 8:50 pm
Contact:

Re: Need help with style logo/banner:

Post by spaceace » Thu Sep 21, 2017 11:39 pm

title and description are in overall_header.html

the search could be moved but will need template as well as css adjustments

in short, you need to make changes in the templates and stylesheets ;)

Arthur_Kane
Registered User
Posts: 8
Joined: Sat May 24, 2014 9:36 am

Re: Need help with style logo/banner:

Post by Arthur_Kane » Thu Sep 21, 2017 11:43 pm

Hey,

So I got it working and also managed to move the Search Bar to the top.
https://image.prntscr.com/image/ZqQoGBn ... zu7zsQ.png

However, when you click on it it acts as if you're clicking on the banner. When you're using Chrome, that happens. A friend tested on Firefox and you were able to click on it just fine.

How can this be fixed?

User avatar
spaceace
Registered User
Posts: 1743
Joined: Wed Jan 30, 2008 8:50 pm
Contact:

Re: Need help with style logo/banner:

Post by spaceace » Thu Sep 21, 2017 11:47 pm

possibly using z-index in the css

keep in mind that z-index only works on positioned elements

Arthur_Kane
Registered User
Posts: 8
Joined: Sat May 24, 2014 9:36 am

Re: Need help with style logo/banner:

Post by Arthur_Kane » Fri Sep 22, 2017 12:03 am

It isn't it.

Why does it work on every other browser but Chrome though?

Arthur_Kane
Registered User
Posts: 8
Joined: Sat May 24, 2014 9:36 am

Re: Need help with style logo/banner:

Post by Arthur_Kane » Fri Sep 22, 2017 12:21 am

It's been fixed! Thanks though.

Post Reply

Return to “[3.2.x] Styles Support & Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests