Changing Logo

For support and discussion related to templates, themes, and imagesets in phpBB 3.2.
Post Reply
User avatar
lavalamp213
Registered User
Posts: 204
Joined: Fri Apr 20, 2018 12:48 pm

Changing Logo

Post by lavalamp213 » Sat Apr 21, 2018 5:19 pm

How can I change the logo from the PHP to my own? Specifically in pycode style.

Is there an extension that makes this easy to do?

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 65349
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Changing Logo

Post by Lumpy Burgertushie » Sat Apr 21, 2018 5:40 pm

yes, quick search here for logo extension returned this:
https://www.phpbb.com/customise/db/extension/site_logo/


robert
I am available for custom work on a donation basis. Please send me a PM with your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

OK, so what's the speed of dark?

User avatar
lavalamp213
Registered User
Posts: 204
Joined: Fri Apr 20, 2018 12:48 pm

Re: Changing Logo

Post by lavalamp213 » Sat Apr 21, 2018 5:59 pm

I saw that too. I don't think it is on the list of "phpbb Official" extensions. Is it safe to use?

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 65349
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Changing Logo

Post by Lumpy Burgertushie » Sat Apr 21, 2018 6:24 pm

yes, any extension that is in the DB here is safe to use . there are only a few "official" extensions that the staff here has created/tested etc.
the rest of them have been sumbitted by others for testing by the staff. once they have been tested and validated then they are put in the DB for extensions and made available for download from here.

robert
I am available for custom work on a donation basis. Please send me a PM with your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

OK, so what's the speed of dark?

User avatar
lavalamp213
Registered User
Posts: 204
Joined: Fri Apr 20, 2018 12:48 pm

Re: Changing Logo

Post by lavalamp213 » Sat Apr 21, 2018 8:05 pm

I just tried to add this to my extensions and it doesn't appear on the list for me to enable. I am in the process of adding several extentions and all of them showed up on the list in the ACP except this one.

Any ideas?

Post Reply

Return to “[3.2.x] Styles Support & Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: jaccol55 and 3 guests