Style Not Applying

For support and discussion related to templates, themes, and imagesets in phpBB 3.2.
Post Reply
ScottAD
Registered User
Posts: 10
Joined: Fri Jul 27, 2018 1:11 pm

Style Not Applying

Post by ScottAD » Fri Jul 27, 2018 1:29 pm

I have not used phpBB in a awhile but I have installed it on https://justholdfast.com/bnr/

Settings I have changed are "cookie secure" to 'yes' and have installed an SSL certificate.

the .htaccess file has this added to it;

Code: Select all

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} !=on
RewriteRule .* https://justholdfast.com/bnr/%{REQUEST_URI} [R,L]
I have installed HeaxgonReborn and HexagonRebornLight

If I force users to a specific theme the theme will apply. If I allow users to have their own choice it sets them to subsilver.

The problem I am seeing is that when I as a user go to the UserCP and select Board Settings and then try to apply HexagonReborn it does not work. I can modify settings in other panels like update birthday etc. but that tab will not apply any setting including timezone.

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 68235
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: Style Not Applying

Post by KevC » Fri Jul 27, 2018 1:35 pm

ScottAD wrote:
Fri Jul 27, 2018 1:29 pm
The problem I am seeing is that when I as a user go to the UserCP and select Board Settings and then try to apply HexagonReborn it does not work
In what way?
If it's not selectable then you have the override on for the default in the board settings.
If it is selectable and after hitting submit you won't see a change you'll need to go back to the index and sometimes refresh the browser to see it. Alternatively you may have set a default style to prosilver when you made the forum itself.
Manage forums > edit the forum and see what the default style is.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 51312
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Re: Style Not Applying

Post by Brf » Fri Jul 27, 2018 1:41 pm

Logged in as "xxx", I had no problem at all changing my Board Style.

ScottAD
Registered User
Posts: 10
Joined: Fri Jul 27, 2018 1:11 pm

Re: Style Not Applying

Post by ScottAD » Fri Jul 27, 2018 1:42 pm

Heh, I now feel like a dumb ...

Timezone was not right. sorry -_-

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 68235
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: Style Not Applying

Post by KevC » Fri Jul 27, 2018 1:50 pm

I can't see how that would affect a style choice.

EDIT: a bug apparently.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

ScottAD
Registered User
Posts: 10
Joined: Fri Jul 27, 2018 1:11 pm

Re: Style Not Applying

Post by ScottAD » Sat Jul 28, 2018 1:51 am

Thanks Kev, I can reproduce it every time. I had set the city time zone but I did not change the UTC to the correct indicator. This causes it to bark at me.

User avatar
Mannix_
Registered User
Posts: 322
Joined: Sun Oct 25, 2015 2:56 pm
Contact:

Re: Style Not Applying

Post by Mannix_ » Sat Jul 28, 2018 5:46 am

KevC wrote:
Fri Jul 27, 2018 1:50 pm

EDIT: a bug apparently.
It's not a bug it's a feature 😀
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
My CDB contributions . Like my work? Want me to do make a style just for you? PM here or on twitter.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Need some graphics? PM here or on twitter.

User avatar
@narchist
Registered User
Posts: 89
Joined: Sun Jan 02, 2011 1:50 am

Re: Style Not Applying

Post by @narchist » Tue Jul 31, 2018 11:51 pm

ScottAD wrote:
Fri Jul 27, 2018 1:42 pm
Heh, I now feel like a dumb ...

Timezone was not right. sorry -_-
How do you mean? I'm having a style issue also but mine just isn't working at all :(

ScottAD
Registered User
Posts: 10
Joined: Fri Jul 27, 2018 1:11 pm

Re: Style Not Applying

Post by ScottAD » Wed Aug 01, 2018 1:50 am

@narchist wrote:
Tue Jul 31, 2018 11:51 pm
ScottAD wrote:
Fri Jul 27, 2018 1:42 pm
Heh, I now feel like a dumb ...

Timezone was not right. sorry -_-
How do you mean? I'm having a style issue also but mine just isn't working at all :(
I chose a style in the User CP and only chose the correct Time Zone, I did not choose 'New York' this forced the style to not apply.

User avatar
@narchist
Registered User
Posts: 89
Joined: Sun Jan 02, 2011 1:50 am

Re: Style Not Applying

Post by @narchist » Wed Aug 01, 2018 2:30 am

Ahhh okay yeah had to check my Time Zone as well, changed it to the correct one for me but still no style :/

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 64859
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Style Not Applying

Post by Lumpy Burgertushie » Wed Aug 01, 2018 5:44 am

then you have probably uploaded it to the wrong place or uploaded the zip file or you are trying to install a style that is not for the version of phpbb you are running.

please tell us the version of phpbb you are running and exactly what style ( with a link to it ) you are trying to install.

and, of course, give us a link to your board so we can see what is going on.


robert
I am available for custom work on a donation basis. Please send me a PM with your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

OK, so what's the speed of dark?

Post Reply

Return to “[3.2.x] Styles Support & Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests